Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Situaties waarin je hot/cold packs gebruikt

Situaties waarin je hot/cold packs gebruikt

Je bent waarschijnlijk bekend met cold packs. Dit zijn zakjes met gel die je kunt koelen in de koelkast of vriezer. Maar wist je dat er ook hot/cold packs bestaan? Dit zijn zakjes met gel die je zowel kunt verkoelen als verwarmen. Verwarmen kun je doen in de magnetron of in heet water. Hot/cold packs zijn zeer veelzijdig. Ze kunnen gebruikt worden in veel verschillende situaties. Dit zijn situaties waarin je hot/cold packs gebruikt.

Bij oppervlakkige brand- en schaafwonden

Je kunt hot/cold packs verkoelen en gebruiken bij oppervlakkige eerstegraads brandwonden en schaafwonden. Doe het niet bij 2de of 3de graads brandwonden of bij diepe schaafwonden. Dat is namelijk niet hygiënisch en vergroot de kans op infecties. Bij oppervlakkige wonden kan een koud hot/cold pack zorgen voor verlichting van de pijn.

Kneuzingen en bloeduitstortingen

Ook bij kneuzingen en bloeduitstortingen kan zo'n pack zorgen voor verlichting. Niet alleen dat: door een goed koud hot/cold pack te gebruiken kan ook zwelling worden tegengegaan. Gebruikt het dan ook het liefst zo snel mogelijk na het oplopen van de kneuzing of bloeduitstorting.

Verstuikingen en verrekkingen

Verstuikingen en verrekkingen kunnen ontzettend pijnlijk zijn. Een hot/cold pack kan verlichting bieden. Dit zul je in eerste instantie doen door een koud hot/cold pack te gebruiken. Ook in dit geval kan dit namelijk zwelling en stijfheid voorkomen. Bij een verstuiking of verrekking die je al iets langere tijd hebt kan het juist heel fijn voelen om een warm hot/cold pack te gebruiken. Het zorgt voor pijnverlichting en souplesse tijdens bewegen.

Algemene (spier)pijn

Een hot/cold pack is uitstekend geschikt voor verlichting van veel verschillende soorten pijn. Denk aan kiespijn maar ook aan pijn bij kramp, spierpijn of over vermoeide spieren. Zowel een warm als koud pack kan verlichting geven. Dit is afhankelijk van de situatie maar ook van wat jij prettig vindt.

Bestel zo’n handige hot/coldpack

In onze webshop bestel je zo'n handige hot/cold pack. Het is heel handig om in huis te hebben omdat je het bij veel situaties kunt gebruiken. Ook bij kinderen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company