Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Tips bij het aanschaffen van veiligheidspictogrammen

Tips bij het aanschaffen van veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen zijn een perfecte manier om aanwezigen te waarschuwen voor mogelijk gevaar. Je kunt hier medewerkers mee waarschuwen maar ook bezoekers of gasten. Veiligheidspictogrammen aanschaffen is dus heel verstandig. Niet alleen om te waarschuwen of te verbieden, maar ook om te gebieden. Je hebt ontzettend veel keuze. Lees eerst even deze tips om er zeker van te zijn dat je de juiste pictogrammen aanschaft.

Bekijk eens rustig welke veiligheidspictogrammen er zijn

Misschien weet je al welke veiligheidspictogrammen je nodig hebt. Maar weet je dit zeker? Neem eerst eens rustig de tijd om te bekijken welke veiligheidspictogrammen er allemaal zijn. Je hebt namelijk ontzettend veel keuze. Misschien zie je wel een belangrijke waarschuwing over het hoofd.

Houd rekening met het formaat en de zichtbaarheid

Met het juiste veiligheidspictogram zorg je voor goede veiligheid. Maar dan moet het pictogram natuurlijk wél goed zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk om pictogrammen op de juiste plekken aan te brengen. Vergeet ook het formaat niet. Bij veel veiligheidspictogrammen heb je de mogelijkheid om een formaat te kiezen. Maak gebruik van deze mogelijkheid en zorg ervoor dat je altijd een veiligheidspictogram kiest dat groot genoeg is. Hoe beter het pictogram opvalt, des te veiliger de omgeving wordt. 

Zijn pictogrammen alleen genoeg?

Het is goed om altijd kritisch naar veiligheid te blijven kijken. Een belangrijke vraag die jij jezelf kunt stellen is: zijn pictogrammen alleen genoeg? Veiligheidspictogrammen zijn zeer effectief, maar natuurlijk wel alleen in omstandigheden met genoeg licht en/of goede zichtbaarheid. Aanvullend op veiligheidspictogrammen zou je ook kunnen denken aan verlichte borden of noodverlichting. 

Kies jouw veiligheidspictogrammen in onze webshop

Heb jij veiligheidspictogrammen nodig? Kijk dan in onze webshop. Hierin vind je tientallen veiligheidspictogrammen die je eenvoudig in huis haalt. In een handomdraai maak je ook jouw bedrijf nog veiliger.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company