Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Tips bij het kiezen van de juiste pleisterdispenser

Tips bij het kiezen van de juiste pleisterdispenser

Pleisterdispensers zijn ontzettend handig. In welk bedrijf is er nu geen behoefte aan pleisters? Een ongelukje is snel gebeurd. In kleine bedrijven is een EHBO koffer vaak voldoende. In grotere bedrijven worden daarnaast vaak pleisterdispensers gebruikt. Ook in bedrijven met extra risico op verwondingen. Lees de onderstaande tips om ervoor te zorgen dat je de juiste pleisterdispenser koopt.

Denk aan voldoende capaciteit

Wanneer je een pleisterdispenser gebruikt, betekent dit dat je behoefte hebt aan een flinke capaciteit. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van de juiste pleisterdispenser. Hoeveel capaciteit heb je nodig? Volstaat een compact model, of wil je een grotere dispenser waarin je zeer veel pleisters kwijt kunt?

Een enkele soort pleister of meerdere soorten?

Je kunt kiezen voor een pleisterdispenser waarin een enkele vel pleisters past. Je kunt ook kiezen voor een dispenser met plaats voor meerdere vellen. Dit betekent dat je meerdere soorten pleisters kwijt kunt in één dispenser. Dat is een groot voordeel wanneer je weet dat er in het bedrijf meerdere risico’s zijn. Bijvoorbeeld wanneer er in verschillende omgevingen wordt gewerkt. Of wanneer er medewerkers met uiteenlopende functies aanwezig zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de ene medewerker behoefte heeft aan soepele, meerekkende pleisters terwijl een andere collega waterdichte pleisters moet hebben.

Waar wordt de dispenser gebruikt? Moet deze kunnen hangen?

Denk voor het aanschaffen van een pleisterdispenser ook na over waar deze wordt gebruikt. Je kunt pleisterdispensers kopen die je kunt neerzetten. Er zijn ook modellen verkrijgbaar die je aan de muur kunt hangen. Dat laatste kan natuurlijk van belang zijn. Zo zorg je ervoor dat pleisters eenvoudiger uit de dispenser kunnen worden gehaald. Bovendien wordt de dispenser door deze goed in het zicht op te hangen extra zichtbaar. De dispenser kan dan sneller worden gevonden. 

Koop de juiste pleisterdispenser in de webshop

Bekijk de diverse pleisterdispensers in onze webshop. Je hebt keuze uit verschillende modellen. Ook voor jou is er een perfect model aanwezig in ons aanbod. Bestel snel en eenvoudig online. Heb je eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company