Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veilig het nieuwe jaar in met deze veiligheidsbrillen

Veilig het nieuwe jaar in met deze veiligheidsbrillen

Je ogen wil je tijdens het werk absoluut beschermen. Voer jij werkzaamheden uit met een risico voor je ogen? Draag dan altijd een veiligheidsbril. Als het goed is, is dit ook verplicht. In elk geval op bepaalde locaties en bij bepaalde werkzaamheden. Neem dit altijd serieus. Schade aan je ogen is al snel ernstig en onherstelbaar. Een goede veiligheidsbril helpt dit te voorkomen. Ga veilig het nieuwe jaar in met deze veiligheidsbrillen.

Verschillende soorten veiligheidsbrillen

Er zijn verschillende soorten veiligheidsbrillen leverbaar. Deze passen bij verschillende werkzaamheden. Wij nemen je mee langs enkele mogelijkheden. Mocht je vragen hebben of nog niet zeker weten welke veiligheidsbril het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de perfecte veiligheidsbril.

Één van de meest gedragen soorten veiligheidsbrillen is de normale heldere veiligheidsbril. Dit is een bril die draagt als een normaal montuur. De glazen hebben geen sterkte waardoor iedereen er goed doorheen kan kijken. Extra grote en harde glazen bieden een optimale bescherming tegen splinters en andere stoffen. Deze brillen zijn geschikt voor zeer veel verschillende werkzaamheden.

Is het belangrijk dat je gehele gezichtsveld zo goed mogelijk wordt beschermd? Kies dan voor een ruimzichtbril. Deze omsluit je ogen perfect en dicht je ogen helemaal af. Hiermee is deze bril ook heel geschikt voor het werken met bijvoorbeeld gevaarlijke vloeistoffen.

Je kunt een veiligheidsbril ook krijgen met getinte glazen. Dit verandert of verbetert het Contrast. Zo heb je tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden optimaal zicht.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verschillende veiligheidsbrillen. Neem rustig de tijd om de verschillende brillen te bekijken en lees vooral de specificaties in de webshop. 

Ook een veiligheidsbril op sterkte is mogelijk

Heb jij een veiligheidsbril op sterkte nodig? Ook dat is mogelijk. Dit is handig want dan hoef je geen extra grote bril over jouw normale correctiemontuur te dragen. Een veiligheidsbril op sterkte is comfortabel en biedt je de bescherming die je nodig hebt.

Bestel direct in de webshop

Heb jij de perfecte veiligheidsbril kunnen vinden? Bestel deze dan direct in de webshop. Bij ons kan je altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige veiligheidsbrillen tegen scherpe prijzen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company