Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Waar berg je een EHBO kist op?

Waar berg je een EHBO kist op?

Dat het belangrijk is om een EHBO kist in huis te hebben, hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Van een klein schrammetje tot een serieuzer ongeluk: een goede eerste hulp kit biedt uitkomst. Alleen: deze is pas echt effectief wanneer hij eenvoudig voor het grijpen ligt.

Waar berg je een EHBO kist op? Dat is een belangrijke vraag om bij stil te staan. Sommige kwetsuren zijn niet bedreigend en hebben niet direct verpleging nodig. Andere wel. Het vervelende is: je weet van tevoren natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Kortom: die kist moet gewoon altijd binnen handbereik zijn. Maar waar berg je die nu op?

Waar berg je een EHBO kist op in een bedrijf?

Voor bedrijven is het belangrijk om strategisch na te denken bij het opbergen van de EHBO kisten. We schrijven bewust kisten, want in veel bedrijven is het al snel noodzaak om meerdere exemplaren te hebben. Denk aan organisaties waarin in verschillende ruimtes wordt gewerkt. Idealiter heb je in elke ruimte een EHBO kist hangen. Dat is meteen een mooi bruggetje naar waar je de kist opbergt. Heel veel EHBO kisten kunnen worden opgehangen. Ons advies is: doe dit dan ook. Door de kist duidelijk in het zicht te hangen, kan iedereen ‘m snel vinden en pakken wanneer nodig. Zorg dat de kist vrij en op ooghoogte hangt.

Waar berg je hem op thuis?

Voor particulieren is het weliswaar niet verplicht om een EHBO kist in huis te hebben: raadzaam is het wel. Ook thuis geldt natuurlijk dat de bereikbaarheid van de kist goed moet zijn. Dat je deze niet in je woonkamer vol in het zicht wilt ophangen, snappen wij ook wel. Het is prima om de kist in een kast op te bergen. Zorg alleen wel voor een centrale plek. Een plek in een kast in de hal is bijvoorbeeld zeer geschikt als centraal punt in huis. Zorg er ook voor dat je de EHBO kist eenvoudig kunt pakken. Het is onhandig als je eerst allemaal spullen aan de kant moet schuiven. Dat kan bovendien zorgen voor onnodig gevaarlijke situaties wanneer tijd telt.

Bestel je EHBO kist eenvoudig online

ARBO winkel verkoopt alle mogelijke EHBO kisten voor professioneel gebruik en thuisgebruik. Schaf deze direct aan in onze webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company