Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Waarom gebruiken wij een EHBO koffer?

  • Door Mark
  • 25 / 01 / 2021 0
Waarom gebruiken wij een EHBO koffer?

Waarom gebruiken wij een EHBO koffer? Dat is eigenlijk een vraag die niemand die zo’n koffer heeft zichzelf stelt. Al helemaal niet in het bedrijfsleven.

Voor bedrijven is het namelijk wettelijk verplicht om te zorgen voor goede veiligheid en gezonde, veilige arbeidsomstandigheden voor medewerkers. Een EHBO koffer kan dan niet ontbreken. Maar ook thuis bewijst een EHBO koffer zijn waarde. Enfin, voor wie nog niet overtuigd is van het nut van een EHBO koffer: hierbij de belangrijkste redenen.

Waarom gebruiken wij een EHBO koffer? 5 redenen

Er zijn natuurlijk wel meer redenen om een goede EHBO koffer te gebruiken, maar de onderstaande vijf redenen moeten genoeg zijn om mensen die nog twijfelen te overtuigen.

Belangrijke artikelen op een vaste plek

Dat je behoefte hebt aan EHBO artikelen, staat voor iedereen wel vast. Al gaat het maar om een pleister voor een kleine snee. Heb je hier echt een EHBO koffer voor nodig? Daar komen wij - qua inhoud - dadelijk nog even op terug. Een groot voordeel van een EHBO koffer is dat je belangrijke artikelen op een vaste plek bewaart. Je kunt de koffer op een goede plek opbergen, maar nog beter is het om deze in het zicht op te hangen.

Snelle hulp

Het kan altijd en overal gebeuren: een ongeval op de werkvloer. Klein of groot. Zeker bij een meer serieuze verwonding, is snelle hulp belangrijk. Waarom gebruiken wij een EHBO koffer? Om die snelle hulp te kunnen bieden. Je kunt eenvoudig meerdere EHBO koffers kopen en deze ophangen op plekken waar het risico op een ongeval of verwonding aanwezig is. Snelle hulp kan de gevolgen van een ongeval of verwonding beperken.

Altijd zicht op de voorraad

Nog een goede reden om een EHBO koffer te gebruiken, in plaats van losse artikelen: je weet altijd precies wat je aan artikelen op voorraad hebt. Tenminste: wanneer je zorgt voor een goede, periodieke controle van de koffers.

Precies wat je nodig hebt

Weet jij welke artikelen belangrijk zijn in jouw bedrijf? Wellicht niet. Dat hoeft ook niet, want EHBO koffers worden samengesteld door specialisten die dit wel weten. Met de juiste EHBO koffer voor jouw branche, haal je precies in huis waar je behoefte aan hebt.

Denk aan de BHV’ers

BHV’ers (bedrijfshulpverleners) zijn de belangrijkste personen in een organisatie bij een ongeval of calamiteit. In een goede organisatie worden zij in staat gesteld om hun werk optimaal te doen. Een EHBO koffer is dan onmisbaar.

Ben je op zoek naar een geschikte EHBO koffer? Bekijk dan het aanbod van ARBO winkel en bestel online.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company