Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Waarom gele hesjes bijdragen aan veilig werken

Waarom gele hesjes bijdragen aan veilig werken

Er zijn heel veel verschillende werkzaamheden te bedenken waarbij gele hesjes worden gedragen. Maar maken deze je werkzaamheden echt veiliger? Reken maar. Om diverse redenen. Lees maar verder.

Je bent duidelijker zichtbaar

Wanneer je tijdens het werk een geel hesje draagt, ben je gewoon duidelijker zichtbaar. Gele hesjes zijn vaak de standaard kleur die gedragen wordt wanneer meer zichtbaarheid is vereist. Dit omdat geel onder alle omstandigheden goed opvalt. Door gele hesjes te dragen, weet je zeker dat je optimaal zichtbaar bent. Natuurlijk kun je nog zorgen voor meer veiligheidskleding, maar gele hesjes vormen vaak de basis. Ook omdat ze eenvoudig zijn om mee te nemen en snel kunnen worden aangetrokken. Mensen met beroepen waarin zichtbaarheid essentieel is, hebben vaak gele hesjes bij zich, waar zij ook gaan. Je weet niet altijd wanneer ze nodig zijn. 

Iedereen weet wat het betekent

Je hoeft geen verstand te hebben van risicovolle werkzaamheden en situaties om te weten wat een geel hesje betekent. Wanneer je iemand een geel hesje ziet dragen, let je automatisch op. Het is zo’n bekend fenomeen dat iedereen weet dat een geel hesje mogelijk gevaar betekent.

Dit geeft direct aan waarom gele hesjes zo effectief zijn. Ze zorgen voor veiligheid voor iedereen. De drager hiervan is optimaal zichtbaar en blijft op die manier veilig, maar de omgeving gaat zich ook automatisch aanpassen. Zo zorgen ze voor een win-win situatie waarin voor iedereen de kans op ongelukken afneemt.

Ook voordelen in het donker

De juiste gele hesjes zorgen niet alleen voor een goede zichtbaarheid overdag en in omstandigheden met goede verlichting. Ook in het donker zijn ze zeer belangrijk. Kijk maar eens goed naar de hesjes: je zult zien dat ze ook voorzien zijn van reflecterende banden. Wanneer er licht op wordt geschenen, zorgen zij voor een felle weerkaatsing waardoor je ook in het donker of bij slechte zichtbaarheid uitstekend zichtbaar bent.

Bestel gele hesjes in onze webshop

Ben jij op zoek naar goede gele hesjes? Bestel deze dan in onze webshop. Wij hebben voor iedereen geschikte gehele hesjes. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company