Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Welke blusdeken kopen?

Welke blusdeken kopen?

Wil je een blusdeken kopen? Dat is een uitstekende beslissing. Een blusdeken is een uitstekend blusmiddel voor een kleine brand, of een persoon die in brand staat. Een blusdeken is gemaakt van brandwerend materiaal en voorzien van een brandvertragende coating. Hierdoor zul je kleine branden van allerlei soorten effectief kunnen blussen. Een blusdeken kopen doe je uiteraard bij ARBO winkel. Wij verkopen diverse soorten in onze webshop en fysieke winkel in Ede.

Een blusdeken kopen: wat is belangrijk?

Wat is belangrijk bij het kopen van een blusdeken? Er zijn twee dingen waar je op moet letten: het formaat en de verpakking. Al onze blusdekens doen namelijk hetzelfde. De effectiviteit van de deken hangt voor een groot gedeelte samen met het formaat. Een blusdeken blust de brand door de zuurstoftoevoer af te snijden. Vuur kan niet zonder zuurstof en dus zal de brand doven. Dan is het wél belangrijk dat je de volledige brandhaard hiermee af kunt dekken.

Wij verkopen blusdekens in diverse formaten, variërend van 100 x 100 centimeter tot 180 x 180 centimeter. Denk goed na over het formaat dat je nodig hebt. Beter te groot dan te klein. Onthoud ook dat je een blusdeken slechts éénmaal kunt gebruiken. Na contact met vuur dien je deze te vervangen.

Daarnaast is het goed om na te denken over de verpakking. Bij ons kun je blusdekens kopen in een hardcase of softcase. Het voordeel van een hardcase is dat de deken goed beschermd is en dat je deze op kunt hangen. Aan zakelijke gebruikers (bedrijven) raden wij in de basis een hardcase aan. Een softcase bevat dezelfde blusdeken, maar dan in een zachte verpakking. Het voordeel daarvan is dat deze verpakking vormbaar is en bijna overal kan worden opgeborgen. Zorg wel dat dit op een duidelijke, eenvoudig bereikbare plek is.

Multipacks

Wil je meerdere blusdekens kopen? Kijk dan naar onze multipacks. Deze worden verkocht met een inhoud van 10 blusdekens in hardcase of softcase.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company