Terug

Philips HeartStart HS1 en FRx batterij

  • Philips HeartStart HS1 en FRx batterij

  Geleverd binnen 3-5 werkdagen

  • Artikelcode: 50.020

  235,- (256,15 Incl. btw)Gratis verzending

  • Koop 2 voor 230,30 per stuk en bespaar 2% Aanbieding 2%
  • Koop 5 voor 225,60 per stuk en bespaar 4% Aanbieding 4%
  • Koop 10 voor 220,90 per stuk en bespaar 6% Aanbieding 6%

   Productomschrijving

   De Philips Heartstart HS1 en FRx batterij

   Maakt gebruik van de lithium manganese dioxide technologie. Deze technologie heeft zich in het verleden al veelvuldig bewezen. Door de hoge energiedichtheid gaat deze batterij erg lang mee. De verwachte levensduur is 4 jaar. De batterij kan 200 schokken geven en gaat 3 uur non-stop in continue bedrijfstijd mee.

   Hoe weet ik of ik de batterij dien te vervangen?

   Er zijn meerdere manieren waarop de AED kan aangeven of de batterij vervangen dient te worden: Op de defibrillator bevindt zich een blauwe informatie knop. Indien de knop blauw knippert kan hierop worden  gedrukt. Middels een stemcommando geeft de AED aan waarom de AED niet inzetbaar is. De uiterste install datum is op de batterij te vinden. Deze staat vermeld op de witte sticker. AED-Partner hecht veel waarde aan de inzetbaarheid van de AED. Zonder correcte werking kunnen immers geen mensenlevens worden gered. Daarom houdt AED-Partner je op de hoogte wanneer de batterij vervangen dient te worden.

   Wij vinden de inzetbaarheid zelfs zo belangrijk dat we deze service aan iedereen gratis aanbieden. Ook wanneer de batterij niet bij ons is aangeschaft. Geïnteresseerd in deze gratis service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hoe kan ik de Philips Heartstart HS1 en FRx batterij vervangen? Draai de achterkant van de AED naar je toe en druk het klipje van de batterij in. Nu kun je de batterij eenvoudig naar je toe halen. Plaats de nieuwe batterij in de AED. Volg het stemcommando op. Vervolgens gaat de AED een zelftest uitvoeren.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Philips HeartStart HS1 en FRx batterij

    Philips HeartStart HS1 en FRx batterij

    235,- (256,15 Incl. btw)

    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company