Terug

Vraag offerte aan

VCA e-learning

  • VCA e-learning
  • VCA e-learning

  Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 90.901

  Met het VCA e-learning programma leer je in je eigen tempo de (basis-)kennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).

  Let op: bestel je de e-learning voor iemand anders? Lees in de beschrijving hoe deze persoon de e-learning kan inzien

  65,- (78,65 Incl. btw)

  Productomschrijving

  Een VCA e-learning cursus biedt dezelfde kwaliteit die VCA boeken bieden, maar dan met belangrijke extra mogelijkheden. Een VCA boek is niet voor iedereen die zelfstandig wil leren geschikt. Werknemers met dyslexie of laaggeletterdheid, bijvoorbeeld, zijn doorgaans niet geholpen met zo’n boek. Voor hen is een VCA e-learning cursus ideaal. 

  Een e-learning kan uitsluitend op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur verstuurd worden. Bestel je de e-learning voor iemand anders? Geef dan tijdens het betaalproces in het opmerkingenveld het e-mailadres van deze persoon door. De e-learning wordt namelijk standaard verstuurd naar het e-mailadres die bij de betaalgegevens wordt achtergelaten en kan alleen vanuit het e-mailadres waar de e-learning naar verstuurd is worden bekeken. Als de persoon die gebruik maakt van de e-learning een ander e-mailadres heeft en je geeft dit door in het opmerkingenveld zorgen wij dat de e-learning met toegang bij de juiste persoon terecht komt.

  Waarom een VCA e-learning?

  Een VCA e-learning cursus is niet alleen bedoeld voor mensen die met fysieke boeken niet geholpen zijn. Voor iedereen is dit een zeer effectieve en aangename manier om te leren. Een VCA e-learning cursus is de best gelijkende vervanging voor het volgen van een cursus op locatie. 

   

  Het is een zeer interactieve en visuele manier om te leren voor het VCA examen. Veel mensen zijn visueel ingesteld. Dit betekent dat zij nog beter leren wanneer zij visuele voorbeelden te zien krijgen. 

   

  Bij het samenstellen van VCA boeken is er alles aan gedaan om alle stof zoveel mogelijk te voorzien van illustraties, visuele voorbeelden en voorbeelden uit de praktijk.Maar de e-learning cursus kan hier nog net een stap verder in gaan.

   

  Schaf de e-learning direct hier aan! Je hebt de keuze uit VCA basis of VCA VOL.

  De e-learning is tot 1 jaar na de aanschafdatum te gebruiken. 

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   VCA e-learning

   VCA e-learning

   65,- (78,65 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company