Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

AED onderhoud

Veiligheid staat binnen elke bedrijfsomgeving voorop. Wanneer je beschikt over een AED apparaat, is het dan ook uiterst belangrijk dat je deze goed onderhoud. Wij komen graag bij je langs!

Filters

Onderhoud AED

Veiligheid staat binnen elke bedrijfsomgeving voorop. Wanneer je beschikt over een AED apparaat, is het dan ook uiterst belangrijk dat je deze goed onderhoud. Hiermee zorg je ervoor dat het apparaat altijd beschikbaar is en veilig gebruikt kan worden. Bekijk de onderstaande tekst en lees meer over het belang van jaarlijks onderhoud AED apparaten, wat dit onderhoud zoal inhoud en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Wat houdt AED onderhoud zoal in?

Tijdens het AED onderhoud wordt er een test gedaan. Hierbij wordt de AED helemaal doorgelicht en worden alle mogelijke defecten of andere onvolkomenheden keurig opgespoord en proactief opgelost.

Bij een AED onderhoud test wordt er gelet op diverse zaken. Zo wordt er bij de onderhoud AED gekeken of er beschadigingen aan het apparaat te vinden zijn, die wellicht het functioneren van het apparaat kunnen beïnvloeden, en wordt er gekeken of de AED over de meest recente updates voldoet. Hierbij wordt ook gekeken of het apparaat beschikt over de laatste software (update firmware) en voldoet aan alle protocollen.

Daarnaast wordt er tijdens het onderhoud AED gekeken of de batterij van de AED nog voldoende capaciteit heeft en of de schokken die het apparaat geeft, nog voldoen aan de intensiteit van de schokken die het apparaat hoort te leveren. Kort om, er wordt zeer algemeen gekeken op alle belangrijke punten en beoordeeld of het apparaat goed presteert en nog van hoogwaardige kwaliteit is.

Waarom is AED onderhoud van belang?

Elke AED moet onderhouden worden, welk merk je ook hebt. Onderhoud AED is erg belangrijk, het apparaat redt letterlijk levens. Daarnaast is het apparaat zeer geavanceerd en kunnen er altijd plotseling storingen plaats vinden. Ook kan het apparaat door veelvoudig gebruik, of juist door te lange stilstand, sporen van slijtage vertonen.

Daarnaast kan het zijn dat je het apparaat niet op een juiste plek hebt hangen. Een expert kan je hierin tijdens een jaarlijks onderhoud AED uitvoerig advies geven. Zo is het belangrijk dat het apparaat in een omgeving komt te hangen waarin het apparaat beschermd is tegen stof, kou en tegen warmte. Een goede klimaatbeheersing is belangrijk en kan de kwaliteit van het AED apparaat beïnvloeden.

Wanneer je geen jaarlijks onderhoud AED laat uitvoeren, kun je de veiligheid van het apparaat niet garanderen. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Door het apparaat geregeld te laten controleren, garandeer je dat het apparaat tijdens een noodsituatie altijd zijn werk doet en hoef je je geen zorgen te maken over de prestatie van het apparaat.

Is het jaarlijks onderhoud verplicht?

Hoewel het voor elke organisatie sterk wordt aangeraden om jaarlijks een uitgebreid onderhoud te laten uitvoeren, is dit niet verplicht. De meeste AED apparaten hebben tegenwoordig een zelftest waarin gegevens in het geheugen worden opgeslagen.

Deze gegevens dienen echter regelmatig gecontroleerd te worden en dienen na verloop van tijd weer verwijderd te worden zodat er weer voldoende geheugen beschikbaar is. Indien dit niet gebeurd kan het apparaat geen nieuwe zelftesten blijven uitvoeren.

Soorten jaarlijks onderhoud AED

Om de kwaliteit en veiligheid van je AED te waarborgen zijn er verschillende jaarlijkse ouderhoud AED pakketten. Voor welk pakket je kiest is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor AED basis onderhoud, AED all-in+ onderhoud en voor AED all-in onderhoud.

AED Basis onderhoud

In het basis onderhoud AED pakket word je opgenomen in de database en ontvang je jaarlijks onderhoud AED. Je apparaat wordt een keer per jaar gecontroleerd op de belangrijkste zaken om te kijken of het nog optimaal functioneert. Indien er eventueel onderdelen vervangen moeten worden wordt dit exclusief bij de prijs verrekend. Dit pakket kun je afsluiten voor slechts 59,- per jaar.

AED all-in+

Het AED all-in+ pakket is het meest uitgebreide jaarlijkse onderhoud AED pakket. In dit onderhoud AED pakket word je opgenomen in de database, krijg je jaarlijks onderhoud AED op locatie, worden versleten onderdelen gratis vervangen en ontvang je een gratis jaarlijkse reanimatie cursus op locatie. Daarnaast wordt de AED vervangen indien het niet meer functioneert. Met dit pakket ben je altijd zeker van een uitstekende AED en verhoog je ook nog de veiligheid op de werkvloer dankzij de jaarlijkse reanimatie cursus. Dit onderhoud AED all-in+ pakket kun je voor 495,- per jaar afsluiten.

AED all-in

Het AED all-in pakket is een pakket waarin je jaarlijks onderhoud AED op locatie krijgt, je opgenomen wordt in de database en je gratis nieuwe onderdelen krijgt indien deze vervangen dienen te worden. Met dit pakket ben je gegarandeerd van een veilige en optimaal functionerende AED. Het jaarlijks onderhoud AED pakket all-in kun je voor 159,- per jaar afsluiten.

Voordelen van professioneel onderhoud door ARBOcentrum

Een jaarlijks onderhoud pakket voor het keuren van de AED is zeer gunstig. Zo wordt er bij deze keurig een team van ervaren inspecteurs gestuurd die het apparaat critisch en nauwkeurig controleren. Het team werkt met elk type AED en kan vervangende onderdelen voor alle soorten regelen.

Ook kan deze service eventueel gekoppeld worden aan andere keuringen op het gebied van veiligheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jaarlijkse brandblusmiddelen en EHBO koffer controle.

Jaarlijks onderhoud AED afsluiten

Wanneer je een AED onderhoudspakket aanschaft, zorg je voor meer veiligheid op de werkvloer. Een goed functionerende AED is van levensbelang en moet daarom altijd optimaal presteren.

Met de handige jaarlijkse onderhoud AED pakketten hoef je je geen zorgen maken over de kwaliteit van het apparaat en zorg je ervoor dat het apparaat eenvoudig jaarlijks zijn onderhoudsbeurt krijgt.

Met de aanvullende pakketten zorg je er daarnaast voor dat je geen geld meer kwijt bent aan het laten vervangen van onderdelen. Zo dient een AED batterij soms jaarlijks of om de 3 a 4 jaar vervangen te worden. Daarnaast kunnen er nog andere onderdelen vervangen dienen te worden, dit zijn vaak kleine onderdelen van de AED die niet altijd eenvoudig te verkrijgen zijn. Met een aanvullend pakket voor jaarlijks onderhoud AED hoef je je hier geen zorgen om te maken en wordt jouw AED apparaat altijd keurig gerepareerd indien dit van belang is.

Bekijk welk onderhoud AED pakket het beste bij jouw wensten aansluit en sluit vandaag nog een pakket af voor absolute zorgeloosheid. De pakketten zijn zowel voor particulieren en zakelijke klanten beschikbaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company