Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 manieren om de weg veilig af te zetten

3 manieren om de weg veilig af te zetten

In sommige situaties en bij bepaalde werkzaamheden moet de weg worden afgezet. Veiligheid is hierbij uiteraard van het grootste belang. De weg moet duidelijk en veilig worden afgezet. Dit voor de mensen die aan de weg werken, maar ook voor weggebruikers. Hoe zorg je hiervoor? Dit zijn drie manieren om de weg veilig af te zetten.

Markeringslint of afzetlint

Markeringslint of afzetlint is een perfecte manier om de weg veilig af te zetten. Je creëert hiermee een niet gevaarlijke barricade. Deze is duidelijk zichtbaar. Door het gedeelte van de weg dat niet mag worden betreden af te zetten met lint kan iedereen vanaf afstand en in het donker duidelijk zien dat de weg niet toegankelijk is. Let er wel op dat je het juiste lint gebruikt. Markeringslint wordt gebruikt door alle bedrijven en instanties die aan of langs de weg werken. Afzetlint wordt alleen gebruikt door hulpdiensten. Markeringslint is meestal zwart met geel en afzetlint kan iedereen herkennen aan de rode met witte banen. 

Verkeerskegels

Ook verkeerskegels vormen een uitstekende manier om de weg veilig af te zetten. Bovendien kun je dit snel doen. Een groot voordeel van verkeerskegels is dat je hiermee eenvoudig een route maakt. Je kunt niet alleen snel een gebied afzetten, maar ook met behulp van paden en banen die je creëert met kegels een omleiding instellen. 

Borden en pictogrammen

Om een weg veilig af te zetten is het belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Ze moeten snel en duidelijk kunnen zien wat kan en wat niet kan. Daarom zijn borden en pictogrammen onmisbaar. Hiermee kun je bijvoorbeeld duidelijk maken dat er gewerkt wordt. Ook kun je geboden en verboden duidelijk communiceren.

Bestel in de webshop

Al deze drie manieren om de weg veilig af te zetten kun je doen met behulp van onze webshop. Je vindt hierin alle benodigde producten. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op wij helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company