Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 redenen om voor vinyl handschoenen te kiezen

3 redenen om voor vinyl handschoenen te kiezen

Werk je met je handen? Dan is het in veel gevallen verstandig om handschoenen te dragen. Gaat het om het uitvoeren van risicovolle taken, dan draag je werkhandschoenen. In veel gevallen is dat niet nodig, maar wil je wel goede hygiëne en bescherming. Denk dan aan vinyl handschoenen. Deze zijn vaak de perfecte keuze. Hierbij 3 redenen om voor vinyl handschoenen te kiezen.

Je beschermt je handen eenvoudig

Door vinyl handschoenen te dragen bescherm je jouw handen eenvoudig. Ze dragen comfortabel. Je kunt er gewoon je werkzaamheden mee uitvoeren maar bent wel verzekerd van goede hygiëne en bescherming. De handschoenen beschermen tegen infecties en schadelijke stoffen. Denk aan vuil, olie of vet. Ook voor contact met anderen is het fijn om handschoenen te dragen. 

Ook geschikt voor mensen met allergie

Vinyl is een materiaal dat door bijna iedereen gebruikt kan worden. Ook mensen die last hebben van allergieën kunnen in zeer veel gevallen vinyl handschoenen dragen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld rubber. Vinyl is niet alleen voor bijna iedereen geschikt: het irriteert ook niet. De handschoenen kunnen ook bij intensief gebruik comfortabel gedragen worden. Ze zijn geheel poeder- en latexvrij. Daardoor blijven ze lange tijd aangenaam dragen. Ook als je handen wat gaan zweten. 

Tegen scherpe prijs in grote hoeveelheden verkrijgbaar

Vinyl handschoenen zijn om diverse redenen een perfecte keuze voor grote bedrijven. Moeten veel mensen tijdens het werk handschoenen dragen? Met vinyl handschoenen loopt dit nooit in de kosten. Tegen een scherpe prijs haal je heel veel handschoenen in huis. Kijk maar eens in onze webshop. Zo bieden wij voor slechts € 75 een doos met 1.000 handschoenen. Let op, deze aanbieding is tijdelijk. Dat is dus 500 paar. Perfect voor bedrijven met veel medewerkers of op plekken waar veel handschoenen worden verbruikt.

Heb je geen behoefte aan zulke grote hoeveelheden? Tijdelijk voor slechts € 7,95 haal je een doos met 100 handschoenen (50 paar) in huis.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company