Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 redenen om werkhandschoenen te dragen

3 redenen om werkhandschoenen te dragen

Werkhandschoenen zijn onmisbare persoonlijke beschermingsmiddelen in menig beroep, maar waarom eigenlijk? Dat laat zich in principe niet moeilijk raden: je draagt ze natuurlijk uit veiligheid. Nog niet overtuigd? Dit zijn 3 redenen om werkhandschoenen te dragen.

Uiteraard om je handen te beschermen

Om maar meteen even een open deur in te trappen: je draagt werkhandschoenen natuurlijk om je handen te beschermen. Dat weet je. Waarom wij dit dan toch expliciet benoemen? Er gebeuren nog veel te veel ongelukken die voorkomen hadden kunnen worden door het dragen van de juiste werkhandschoenen. Althans: letsel had voorkomen kunnen worden. In te veel gevallen worden er verkeerde werkhandschoenen of helemaal géén werkhandschoenen gedragen. Neem nooit het risico op onnodig letsel. Is er sprake van een mogelijk risico op letsel aan je handen? Draag dan veiligheidshandschoenen. Simpeler kan het niet.

 

Voor je eigen comfort

Met goede werkhandschoenen bescherm je jouw handen eigenlijk op twee manieren. Je bent niet alleen goed beschermd tegen mogelijk letsel; je houdt je handen ook in goede conditie en werkt een stuk comfortabeler. Zeker wanneer je voor je werk je handen dagelijks gebruikt voor het uitvoeren van cruciale werkzaamheden is het wel zo fijn wanneer je dit kunt doen met handen die in goede conditie zijn. Met werkhandschoenen worden je handen niet vuil, droogt je huid niet uit, etc.

 

Het goede voorbeeld geven

We schreven eerder in deze blog al dat nog veel te veel mensen letsel oplopen door het niet dragen van (goede) werkhandschoenen. Elk geval van letsel is er één te veel. Het is vaak zó eenvoudig te voorkomen, maar mensen moeten wel worden wakker geschud. Jij wilt toch het goede voorbeeld geven? Precies.

 

Bestel je werkhandschoenen online

Goede werkhandschoenen haal je eenvoudig in huis via onze webshop. Bekijk en bestel de exemplaren die jij nodig hebt. Heb je eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company