Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 situaties waarbij je een veiligheidsrugtas nodig hebt

3 situaties waarbij je een veiligheidsrugtas nodig hebt

Bij ARBO winkel kun je terecht voor vrijwel je gehele veiligheidsuitrusting. Ook voor een veiligheidsrugtas. Weet jij waar de veiligheidsrugtas voor bedoeld is? Onderstaand drie situaties waarbij je een veiligheidsrugtas nodig hebt. Je zult zien dat deze zeer belangrijk kan zijn. Om meerdere redenen.

Wanneer je goed zichtbaar moet zijn in het donker

De veiligheidsrugzak is gemaakt van hetzelfde fluorescerende materiaal als bijvoorbeeld veiligheidshesjes. Wanneer je goed zichtbaar moet zijn in het donker is het dus belangrijk om een veiligheids rugtas te dragen. Wanneer er licht op wordt geschenen zal de tas sterk reflecteren. Hierdoor is de drager extra zichtbaar. Juist wanneer je al veiligheidskleding draagt is een veiligheids rugtas belangrijk. Waarom? Een normale rugtas kan de reflecterende werking van kleding blokkeren. De veiligheidsrugtas reflecteert zelf ook. Daarom ben je verzekerd van optimale zichtbaarheid.

Wanneer waterdichtheid en goede bescherming belangrijk zijn

De veiligheidsrugtas is niet alleen gemaakt om optimaal zichtbaar te zijn: hij is ook gemaakt om je spullen zo goed mogelijk te beschermen. De veiligheidsrugtas is gemaakt van waterdicht polyester. Wanneer je lading vervoert die niet nat mag worden, bijvoorbeeld waardevolle spullen of elektronica, doe je dit in de veiligheidsrugtas. Zo weet je zeker dat tijdens het dragen je spullen optimaal beschermd zijn. 

Wanneer je een belangrijke functie duidelijk wilt maken

Een veiligheidsrugtas kan op het werk en privé worden gedragen. De twee bovenstaande alinea's hebben je al gewezen op enkele voordelen. Wanneer je de rugtas tijdens het werk draagt maak je hiermee duidelijk dat je een bijzondere functie hebt. Met een opvallende veiligheidsrugtas ben je niet alleen onder alle omstandigheden perfect zichtbaar: mensen zien ook direct dat je bijvoorbeeld hulp verleent of van de organisatie bent. Daarom dragen EHBO’ers ze ook vaak.

De veiligheidsrugtas van ARBO winkel is leverbaar in opvallend geel en oranje. Bovendien kan hij bedrukt worden met een logo of tekst om nog opvallender te zijn. 

Bestel direct in de webshop

Onze veiligheidsrugtas kenmerkt zich door een hoogwaardige kwaliteit en riante inhoud. Bestel deze direct in de webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company