Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 situaties waarin je wegwerphandschoenen draagt

3 situaties waarin je wegwerphandschoenen draagt

Wegwerphandschoenen zijn zeer nuttig. Ze zijn voordelig, je haalt ze snel in huis en je kunt altijd een goede voorraad aanleggen. Werken met wegwerphandschoenen kan veel situaties veiliger en hygiënischer maken. Dit zijn drie situaties waarin je wegwerp handschoenen draagt.

Om besmetting te voorkomen

Wanneer je werkt met mensen is het altijd verstandig om wegwerphandschoenen te dragen. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van je functie en werkzaamheden. Kom je in lichamelijk contact met mensen, dan kan het verstandig zijn om wegwerphandschoenen te dragen. Dit geldt zeker voor mensen die medische taken uitvoeren, of hulpverleners. Je draagt wegwerphandschoenen om besmetting te voorkomen. Wanneer je met mensen werkt is er altijd risico dat je in aanraking komt met lichaamsvloeistoffen, wonden of andere dingen die besmetting en infectie zouden kunnen veroorzaken. Het dragen van wegwerphandschoenen werkt twee kanten op. Je bent beschermd tegen een infectie die via een ander overgedragen kan worden, maar anderen zijn ook beschermd tegen eventuele infecties die jij zou kunnen overdragen. 

Tijdens het werken met schadelijke stoffen

Tijdens het werken met schadelijke stoffen zijn wegwerphandschoenen perfect om je handen eenvoudig en goed te beschermen. Schadelijke stoffen kunnen natuurlijk van alles zijn. Het kan gaan om bijtende stoffen, maar ook iets eenvoudigs als stoffen die kleur afgeven op je handen. In deze en meer gevallen ben je met wegwerphandschoenen goed beschermd. Het kan natuurlijk gaan om vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. 

Bij het werken met voedingsmiddelen

In de horeca, keukens en alle andere plekken waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen of voedsel is hygiëne natuurlijk van het grootste belang. Draag daarom altijd wegwerphandschoenen. Zo voorkom je direct contact met de huid en werk je hygiënischer. Omdat je wegwerphandschoenen in grote aantallen kunt kopen, is het ook nooit een probleem om deze regelmatig te wisselen. Bijvoorbeeld wanneer je met andere voeding of voedingsmiddelen gaat werken. Zo voorkom je kruisbesmetting.

Bestel online in onze webshop

Heb jij wegwerphandschoenen nodig bestel deze dan online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je zo snel in huis hebt.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company