Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

5 nuttige veiligheidspictogrammen voor in een magazijn

5 nuttige veiligheidspictogrammen voor in een magazijn

Een magazijn is een plek met bepaalde risico’s. Het is belangrijk dat iedereen die daar komt zich veilig gedraagt. Veiligheid begint met duidelijkheid. Veiligheidspictogrammen kunnen helpen met die duidelijkheid. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat er heel veel verschillende veiligheidspictogrammen nuttig kunnen zijn in een magazijn. Maar laten we kijken naar deze vijf must haves. Wil je deze (of andere) aanschaffen? Kijk dan in onze webshop.

Roken verboden pictogram

In menig magazijn bevinden zich veel brandbare spullen. Roken is daarom waarschijnlijk uit den boze. Maak dit duidelijk. Een verboden te roken pictogram waarschuwt mensen, houdt hen alert en voorkomt mogelijk heel veel schade.

Brandblusser pictogram

Brand kan op diverse manieren ontstaan. Zeker niet alleen door roken. In het magazijn is het belangrijk om snel en effectief te blussen om zo - hopelijk - te voorkomen dat er heel veel producten verloren gaan. Met brandblusser pictogrammen kun je de locaties van brandblussers duidelijk aangeven.

Eerste hulp pictogram

Natuurlijk is het ook belangrijk om te denken aan het welzijn van mensen. En om ervoor te zorgen dat je bij een ongeluk, ongeval of calamiteit snel in kunt grijpen. Laat weten waar EHBO koffers zich bevinden met behulp van eerste hulp pictogrammen.

Heftruck pictogram

In veel magazijnen rijden heftrucks rond. Dan is het altijd oppassen. Sommige heftrucks hebben een verbrandingsmotor. Deze hoor je duidelijk aankomen. Maar het merendeel zijn relatief stille, elektrische trucks. Met heftruck pictogrammen waarschuw je voor de aanwezigheid van heftrucks. Een magazijn is lang niet altijd goed overzichtelijk. Zorg er dus voor dat heftruckchauffeurs en anderen hun werk veilig kunnen doen. 

Verboden toegang voor onbevoegden pictogram

Is het magazijn (relatief) eenvoudig bereikbaar? Bijvoorbeeld door de showroom of winkel? Maak dan aan onbevoegden duidelijk dat het voor hen niet is toegestaan om door de deur te lopen. Dit doe je eenvoudig en effectief met een verboden toegang voor onbevoegden pictogram.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company