Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

ABF blusser kopen?

ABF blusser kopen?

Weet je wat een ABF blusser is? Je kent ongetwijfeld bijvoorbeeld poederblussers en schuimblussers. Een ABF blusser is ook een schuimblusser, maar dan net even anders dan een reguliere schuimblusser. De letters van de blusser geven aan wat voor soort branden ermee kunnen worden geblust.

De meeste schuimblussers zijn AB blussers. Dit wil zeggen dat je met die blusser branden uit categorie A en B kunt blussen. Categorie A zijn vaste stoffen. Categorie B zijn vloeistoffen. En categorie F? Dat zijn oliën en vetten. Met een ABF blusser haal je dus een zeer complete blusser in huis, waarmee je vrijwel elke brand kunt blussen. Het is belangrijk om daarbij te vermelden dat zowel AB als ABF blussers ook categorie E branden kunnen blussen. Dit zijn elektrische branden, maar deze categorie is komen te vervallen.

De ABF blusser is zeer allround

Een ABF blusser is dus een zeer allround blusser. Voor professioneel gebruik, maar ook voor thuisgebruik. Ook voor consumenten raden wij dus een ABF schuimblusser aan. In de meeste gevallen kun je thuis met een AB blusser een brand effectief blussen. Maar hoe zit dat bijvoorbeeld in de keuken? Wat als een frituurpan of een wok met olie vlam vat? Met een ABF blusser weet je zeker dat je het vuur effectief kunt bestrijden. Voor bedrijven is een ABF blusser een must in bijvoorbeeld garages en werkplaatsen.

Wat maakt deze blusser anders?

Een ABF blusser heeft blusschuim met een andere samenstelling dan een reguliere schuimblusser. Hij is niet alleen geschikt voor het blussen van vet, maar ook nog eens vorstvrij.

ABF schuimblusser kopen in onze webshop

In de webshop van ARBO winkel kun je diverse soorten ABF schuimblussers aanschaffen, van twee liter, zes liter of negen liter. Vanzelfsprekend kun je ook terecht in onze fysieke winkel in Ede en kun je contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company