Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een EHBO koffer

De voordelen van een EHBO koffer

In bedrijven is het hebben van een EHBO koffer verplicht. Alleen dat is dus al een reden om er eentje aan te schaffen. Of meer, afhankelijk van de grootte en risico’s in het bedrijf. Maar je doet het natuurlijk niet alleen omdat het verplicht is. Dit zijn de voordelen van een EHBO koffer.

Alle EHBO middelen op één plek

Een EHBO koffer biedt overzicht en duidelijkheid. Wanneer je EHBO middelen nodig hebt of er sprake is van een calamiteit weet je precies waar je naartoe moet. Daarom is het belangrijk dat iedereen in het bedrijf weet waar de EHBO koffers zich bevinden. Ook is het belangrijk dat de locatie goed wordt aangegeven. Door alle EHBO middelen op een vaste plek te bewaren zijn ze altijd vindbaar en beschikbaar wanneer nodig. Dat is belangrijk want bij EHBO kan tijd een cruciale factor zijn.

Altijd de optimale EHBO middelen voor jouw bedrijf

De ene EHBO koffer is de andere niet. Natuurlijk vind je in alle EHBO koffers voor een gedeelte dezelfde inhoud. Er zijn nu eenmaal EHBO middelen die overal nodig zijn. Maar wist je dat er ook EHBO koffers zijn voor verschillende sectoren? Met de juiste EHBO koffer is er dus heel erg makkelijk om precies de goede EHBO middelen voor in jouw bedrijf te hebben. Wanneer jouw bedrijf vraagt om specifieke EHBO middelen is er hier bijna altijd wel een EHBO koffer voor die daarop aansluit. En zo niet dan kun je altijd door ons een EHBO koffer op maat laten samenstellen.

Eenvoudig voorraden bijhouden en navullen

Een belangrijk voordeel van een EHBO koffer ten opzichte van losse EHBO middelen is dat deze eenvoudig te controleren is. Sowieso dient er een periodieke controle en keuring plaats te vinden. Maar ook tussendoor kun je de inhoud van de koffer eenvoudig controleren. Je ziet direct wat de voorraad is en kunt tijdig artikelen nabestellen. 

Koop een geschikte EHBO koffer in de webshop

Ben jij nog op zoek naar een goede EHBO koffer of navulling? Bestel deze dan in de webshop. Heb je vragen of hulp nodig bij het bepalen van de juiste koffer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company