Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Een EHBO doos; waarom is dit belangrijk?

Een EHBO doos; waarom is dit belangrijk?

Je weet natuurlijk waar een EHBO doos voor dient. Maar is deze echt zo belangrijk? Ja. Mocht jij je afvragen waarom: lees de onderstaande redenen.

Je wilt altijd goede zorg kunnen bieden

Met de juiste EHBO doos heb je optimale zekerheid dat je de juiste middelen voorhanden hebt bij een ongeval of calamiteit. Een EHBO doos is belangrijk bij zowel kleine ongelukjes als bij zwaardere ongevallen. Deze bevat basisartikelen zoals pleisters of ontsmettingsmiddel. Maar ook artikelen die je gebruikt bij meer ernstige verwondingen. In extreme gevallen kan een EHBO doos zelfs het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het stoppen van een bloeding totdat hulpdiensten arriveren.

Je voldoet hiermee aan je verplichtingen

Als bedrijf/werkgever ben je wettelijk verplicht om te zorgen voor goede veiligheid. Hiervoor moet je aan een aantal eisen voldoen. Het hebben van goedgekeurde EHBO middelen is één van die eisen.

Altijd een goed overzicht en alle artikelen op één plek

Een EHBO doos zorgt niet alleen voor veiligheid: deze zorgt er ook voor dat je altijd weet waar je deze veiligheid kunt vinden. Je bewaart alle artikelen namelijk op één plek. Of je hebt in het geval van meerdere dozen deze artikelen op meerdere plekken beschikbaar. Wanneer EHBO artikelen nodig zijn, zul je nooit misgrijpen. 

Geruststellend voor medewerkers

Het is voor medewerkers lekkerder werken wanneer zij weten dat er aan hun veiligheid gedacht is. De aanwezigheid van EHBO dozen wekt vertrouwen. Zorg er dan ook voor dat de dozen duidelijk zichtbaar worden opgehangen en dat hun locatie wordt aangegeven met pictogrammen.

Bestel jouw EHBO doos in de webshop

Heb jij nog geen goede EHBO doos en ben je hier naar op zoek? Bestel dan jouw EHBO doos in onze webshop. Je vindt eenvoudig het juiste exemplaar. Wij bieden namelijk EHBO dozen voor diverse sectoren. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een doos samen te stellen. Natuurlijk voorzien wij je hierbij graag van advies.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company