Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Het nut van een EHBO koffer in een kinderopvang

Het nut van een EHBO koffer in een kinderopvang

In elk bedrijf bewijst de juiste EHBO koffer zijn waarde. Een kinderopvang is hierbij geen uitzondering. Sterker nog: in een kinderopvang heeft een EHBO koffer misschien zelfs extra nut. Lees hier waarom.

Net als in elk ander bedrijf verplicht

Allereerst is de kinderopvang net als andere bedrijven verplicht om goede en goedgekeurde EHBO koffers te hebben. Het gaat immers ook om de veiligheid van medewerkers. Als werkgever ben je verplicht om medewerkers de juiste middelen te verschaffen om veilig te kunnen werken. Goede EHBO koffers zijn dan onmisbaar bij een ongelukje of bij een ernstiger ongeval. Met goede EHBO koffers kun je de juiste zorg bieden. Zorg er dan ook voor dat je goede, goedgekeurde en voldoende EHBO koffers hebt.

Speciale inhoud voor kinderen is mogelijk

We schreven in de inleiding al dat bij een kinderopvang een EHBO koffer misschien zelfs extra nut heeft. Dat heeft te maken met het feit dat je ook speciale EHBO koffers voor de kinderopvang kunt kopen Dit zijn EHBO koffers waarbij rekening wordt gehouden met kinderen. Zo zijn diverse producten op de juiste maat voor (kleine) kinderen. Ook zijn er van bepaalde producten extra grote hoeveelheden aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan pleisters. Daar verbruikt een gemiddelde kinderopvang er heel wat van.

Onderschat het troostende effect niet

Een EHBO koffer komt van pas bij kleine ongelukjes en ongevallen. Wanneer het gaat om kinderen moet je ook het troostende effect niet onderschatten. Vaak is er bij een ongelukje met een klein kindje weinig aan de hand. Het kan wel zorgen voor veel verdriet. Iets simpels als een goede kinderpleister biedt dan troost. Plak een pleister en pijn en verdriet verdwijnen vaak op magische wijze.

Schaf de perfecte koffer aan in onze webshop

In onze webshop kun je EHBO koffers voor diverse branches aanschaffen. Schaf daarom de perfecte EHBO koffer voor de kinderopvang aan. Het is ook mogelijk om koffers naar eigen wens en behoefte samen te laten stellen. Heb je vragen hierover of zoek je hulp hierbij? Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je de ideale EHBO koffer voor jouw kinderopvang in huis haalt.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company