Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Waarom een brandblusser in de auto belangrijk is

Waarom een brandblusser in de auto belangrijk is

Wanneer je denkt aan brandblussers, dan denk je al snel aan vaste plekken. In het bedrijf of in huis bijvoorbeeld. Maar heb je wel eens nagedacht over een brandblusser in de auto? Lees hier waarom dit belangrijk is.

Autobranden zijn ontzettend gevaarlijk

Autobranden zijn ontzettend gevaarlijk. Ze kunnen op meerdere manieren ontstaan. Eén van de gevaarlijkste autobranden zijn de branden die ontstaan na een ongeluk. Er is na een ongeval een kans aanwezig dat je de auto niet kunt verlaten. Wanneer er dan brand uitbreekt, zit je gevangen. Dat zorgt voor een levensgevaarlijke situatie.

Hieruit wordt overigens duidelijk dat het niet alleen belangrijk is om een brandblusser in de auto te hebben, maar dat ook de plaatsing hiervan belangrijk is. Zorg ervoor dat je de blusser monteert op een goed bereikbare plek.

Er is veel brandbaar materiaal aanwezig

Brandstof en vloeistoffen, bekleding, banden, bagage…. er is heel veel brandbaar materiaal aanwezig in een auto. Het risico op een brand is dus niet uit te sluiten. Heb je geen brandblusser in de auto, dan kan een kleine brand al snel uitgroeien tot een oncontroleerbare brand met verwoestende gevolgen. In slechts enkele minuten kan een auto compleet uitbranden. Vaak begon zo’n brand klein en had je deze met een brandblusser in de auto kunnen blussen.

Je neemt zo eenvoudig een brandblusser overal mee naartoe

Een brandblusser in de auto zorgt niet alleen voor veiligheid in de auto. Je neemt hem overal mee naartoe en kunt hem dus op locatie gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je onderweg een autobrand tegenkomt. Of wanneer je ergens op locatie aan het werk bent.

Koop jouw brandblusser voor de auto in de webshop

Een brandblusser in de auto is dus belangrijk en voor iedereen een goed idee. Ook voor privégebruik. Wil jij een brandblusser in de auto hebben? Bestel deze dan in de webshop. Wij verkopen handige brandblussers in de auto met het juiste formaat: perfect voor montage bijna overal in de auto, maar groot genoeg om voldoende bluscapaciteit te bieden voor de meeste branden. Je kunt ook denken aan het meenemen van sprayblussers.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company