Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Werk je in de bouw? Deze veiligheidskleding heb jij nodig

Werk je in de bouw? Deze veiligheidskleding heb jij nodig

Wie in de bouw werkt, moet goed beschermd zijn. De juiste veiligheidskleding is daarbij onmisbaar. Mensen die in de bouw werken zijn kwetsbaar en lopen risico’s. Je werkt immers op plekken waar gewerkt wordt met zware materialen en machines. Welke veiligheidskleding heb je nodig?

Bouwhelm

Denk je aan veiligheidskleding in de bouw, dan denk je natuurlijk aan een bouwhelm. Dat is logisch, want deze is verplicht. Een bouwhelm beschermt je hoofd tegen stoten en vallende objecten. Let bij een bouwhelm niet alleen op het juiste type, maar ook op de juiste kleur. Met de kleur correspondeer je jouw functie voor extra duidelijkheid. 

Veiligheidshesje

Een goede zichtbaarheid maakt een belangrijk onderdeel uit van veiligheid. Door een veiligheidshesje te dragen, ben je extra goed zichtbaar. Dankzij de felle kleur en in het donker dankzij de reflecterende banden. Ook veiligheidshesjes kun je kopen in een kleur die past bij je bouwhelm/functie. 

Werkschoenen

Je voeten zijn kwetsbaar op een bouwplaats. Draag daarom werkschoenen met verstevigde zolen en stalen neuzen. Zo zijn jouw voeten optimaal beschermd tegen vallende of zware objecten, stoten, machines en voertuigen. 

Werkhandschoenen

Wat voor je voeten geldt, geldt ook voor je handen: deze zijn kwetsbaar. En in de bouw werk je natuurlijk met je handen. Je wilt deze goed beschermen tegen materialen, machines en ongelukken. Goede werkhandschoenen zijn een must.

Gehoorbescherming

Op de meeste bouwplaatsen neemt het geluidsniveau al snel schadelijke vormen aan. Logisch met al die machines en werkzaamheden. Draag de juiste gehoorbescherming: oordopjes of oorkappen om het geluidsniveau terug te brengen tot veilige waarden. 

Veiligheidsbril

Tijdens werkzaamheden als zagen en slijpen lopen je ogen gevaar. Je wilt voorkomen dat er stof of een splinter in je oog komt. Of een gevaarlijke stof. Draag daarom een veiligheidsbril. Lassers dragen natuurlijk een lasbril of laskap.

Je vindt alle veiligheidskleding in onze webshop

Welke veiligheidskleding voor in de bouw je ook nodig hebt: je vindt alle veiligheidskleding in onze webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company