Terug

Vraag offerte aan

Brandblusser pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  • Brandblusser pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.600

  Met een fotoluminescerend en zelfklevend brandblusser pictogram geef je aan dat er een brandblusser aanwezig is.

  5,95 (7,20 Incl. btw)

  Productomschrijving

  Het Brandblusser pictogram fotoluminescerend & zelfklevend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Met dit brandpreventie pictogram geef je aan dat er een brandblusser in de buurt is. Brandpreventie pictogrammen zijn niet weg te denken in ruimtes waar brandblusmiddelen aanwezig zijn. Deze brandpreventie pictogrammen zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een witte pictogram.

  Maak kennis met dit Brandblusser pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend - de ultieme oplossing voor brandveiligheid in elke omgeving!

  Brandblusser pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Dit hoogwaardige fotoluminescente pictogram is ontworpen om individuen snel te helpen de locatie van een brandblusser te vinden in geval van een noodsituatie. De zelfklevende achterkant maakt het gemakkelijk te bevestigen op elke muur of oppervlak zonder extra hardware.

  Wat dit brandblusser pictogram bijzonder maakt, is de unieke eigenschap van zowel fotoluminescentie als nalichtendheid. Dit betekent dat het in het donker blijft gloeien gedurende een langere periode na blootstelling aan een lichtbron, waardoor optimale zichtbaarheid wordt geboden in situaties met weinig licht.

  Gemaakt van duurzame materialen, is het Brandblusser pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend gebouwd om elke omgeving te weerstaan en kan het gemakkelijk op elke muur worden geïnstalleerd voor snelle en eenvoudige setup. Het is ook ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -voorschriften, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw werkplek, bedrijf of gebouw veilig is in geval van een brand noodsituatie.

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met het Brandblusser pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandblusser pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   Brandblusser pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   5,95 (7,20 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company