Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Brandblusser keuren & onderhoud

brandblusmiddelen onderhoud/keuring bij ARBOwinkel.nl. Meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 088 -123 0 888.

Filters

  Geen producten gevonden...

Het laten keuren van een brandblusser moet altijd worden gedaan door een gecertificeerd bedrijf. ARBOwinkel.nl is een gecertificeerd bedrijf en controleert of de brandblusser voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen. Hierbij houdt de onderhoudsmonteur rekening met de instructies zoals die zijn vastgelegd in de NEN 2559. In deze norm staat aangegeven dat kleine blusmiddelen jaarlijks gecontroleerd moeten worden.

Is het verplicht om een brandblusser te keuren?

Het antwoord is ja. Het keuren van een brandblusser is verplicht. Wanneer de brandweer een controle uitvoert in jouw pand en het blijkt dat de brandblussers niet gecontroleerd en gekeurd zijn heb je kans dat je een waarschuwing krijgt of zelfs een boete. Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen geldt dat wanneer bij brand blijkt dat de blusmiddelen niet waren gekeurd, een deel van het verzekerde bedrag niet wordt uitbetaald. Zorg ervoor dat je de brandblussers laat keuren!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 950+ Reviews @ Feedback Company
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »