Terug

Vraag offerte aan

Brandslang haaks fotoluminescerend

  • Brandslang haaks fotoluminescerend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.604

  Met een brandslang haaks bord fotoluminescerend geef je aan dat er een brandslang aanwezig is. Keuze uit verschillende materialen en afmetingen.

  16,95 (20,51 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 15,76 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 15,26 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 14,41 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 13,56 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Het brandslang haaks bord fotoluminescerend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Brandpreventie borden zijn niet weg te denken in ruimtes waar een brandslang aanwezig is. Deze brandpreventie borden zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een wit pictogram. Het bord is dubbelzijdig en dus aan beide kanten zichtbaar!

  Het pictogram wordt geleverd als PVC haaks bord.

  Maak kennis met de Brandslang haaks fotoluminescerend - de perfecte aanvulling op jouw brandveiligheidsuitrusting!

  Brandslang haaks fotoluminescerend

  Dit hoogwaardige brandslangbord met hoek is ontworpen om individuen snel de locatie van een brandslang te laten vinden in geval van een noodsituatie. De haakse hoek zorgt voor een optimale zichtbaarheid en geeft de exacte richting aan van waar de brandslang zich bevindt.

  De fotoluminescente eigenschappen van dit brandslangbord zorgen ervoor dat het bord tot wel 6 uur lang oplicht in het donker na blootstelling aan een lichtbron. Dit maakt het een ideale optie voor situaties met weinig licht of stroomstoringen.

  De Brandslang haaks fotoluminescerend is gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen elke omgeving en gemakkelijk aan elke muur kan worden bevestigd voor snelle en eenvoudige installatie. Het is ook ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -regelgeving, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw werkplek, bedrijf of gebouw veilig is in geval van brand.

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met de Brandslang haaks fotoluminescerend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandslang haaks fotoluminescerend

   Brandslang haaks fotoluminescerend

   16,95 (20,51 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company