Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Corona testen

Corona zelftesten & sneltesten om jezelf of mensen in jouw omgeving te testen op het COVID-19 virus.

Filters

    Geen producten gevonden...

Corona zelftesten

Het coronavirus houdt de maatschappij nog steeds flink in zijn greep. Het is inmiddels wel veilig om te stellen dat het virus niet zomaar weg gaat. Tegelijkertijd hunkert iedereen weer naar het normale leven. Privé, maar ook zakelijk. Je wilt weer aan het werk en kunt je aanwezigheid op locatie niet langer uitstellen. De fysieke aanwezigheid van medewerkers is hard nodig in het bedrijf of op locatie. Maar hoe ga je dit op veilige wijze doen? Gelukkig zijn er nu corona zelftesten. Goede corona zelftesten bieden een vergelijkbare zekerheid met die van corona teststraten. Dit is het ultieme middel om ervoor te zorgen dat iedereen veilig aan het werk kan. Haal ze thuis in huis en zorg als werkgever voor voldoende sneltests op locatie. Het kan namelijk gebeuren dat medewerkers gevraagd worden om een actueel testresultaat om ergens toegang te mogen krijgen.

Het wapen tegen corona

We weten inmiddels allemaal dat corona in veel gevallen moeilijk te herkennen is. De ene persoon wordt er (letterlijk) doodziek van, terwijl de andere persoon niet eens door heeft dat hij/zij besmet is. De meeste mensen ontwikkelen lichte klachten, maar ook die klachten zijn lang niet altijd makkelijk te herkennen.

Bij veel mensen lijkt corona erg op een normale verkoudheid of een griepje. Veel voorkomende klachten zijn verhoging, verkoudheid of last van de keel. Dat zijn symptomen die heel vaak voorkomen, ook wanneer je geen corona hebt. Ook andere symptomen zoals hoesten en niezen laten zich niet altijd makkelijk herkennen. Want zijn dat ook niet de reguliere klachten die horen bij bijvoorbeeld hooikoorts?

Om corona een halt toe te roepen, zijn drie factoren belangrijk: 1) Vaccineren, 2) De maatregelen naleven en 3) Testen. Het vaccineren is begonnen, maar het kan nog lang duren voordat iedereen gevaccineerd is. En zelfs dan: 100% bescherming biedt vaccineren vooralsnog niet. Nu corona steeds langer duurt, is het goed merkbaar dat het naleven van maatregelen voor veel mensen steeds moeilijker wordt. Maar dan nog: zelfs als jij je keurig aan alle protocollen houdt: hoe weet je dan of je corona vrij blijft?

Daarom is testen zo belangrijk. Alleen met een test kom je hier achter. De eenvoudigste en snelste manier om dit te doen, is met behulp van corona zelftesten.

Wat is een zelftest?

Een zelftest is een coronatest die je zelf uit kunt voeren. Hij is vergelijkbaar met de tests die aangeboden worden in de sneltest straat en op testlocaties. Het is een zogenaamde antigeen test. De test spoort de aanwezigheid van bepaalde eiwitten op. Worden deze eiwitten gevonden, dan ben je corona positief. Met de zelftest ontdek je dit in slechts een paar minuten. Zo weet je of je veilig aan het werk kunt, of dat je thuis dient te blijven en de thuisisolatie protocollen op dient te volgen. 

Spuugtest

Misschien wat minder bekend dan andere zelftesten is de spuugtest. ARBO winkel biedt een corona spuugtest van Joinstar aan. Hiermee zie je binnen 10-15 minuten de aanwezigheid van besmettelijkheid en dus aanwezigheid van het COVID-19 virus. Deze spuugtest cassette identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer je besmettelijk bent met SARS-CoV-2.

De test is zeer betrouwbaar, want deze is al accuraat een dag voordat eventuele eerste klachten zich openbaren.

Vanwege de niet-invasieve monster afname is de spuugtest (er hoeft geen staafje de neus of mond in) ideaal voor gebruik bij kinderen, ouderen en mensen met een handicap, of iedereen die liever geen stokje in de neus wil.

Deze corona spuugtest is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze spuugtest aan de minimumeisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst.

De bekende sneltest

Natuurlijk verkoopt ARBO winkel ook de bekende sneltest. Zo verkopen wij de ACON FlowFlex test. De ACON Flow Flex corona zelftest is een antigeen zelftest voor SARS-CoV-2 (covid-19). De zelftest is geschikt voor de detectie van het corona virus. De test is CE-gekeurd, ISO gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. De test is bedoeld voor mensen die ervan worden verdacht COVID-19 te hebben opgelopen binnen de eerste 7 dagen na het begin van de bijbehorende symptomen.

Voor mensen die het vervelend vinden om een wattenstaafje dieper in de neus geschoven te krijgen, bieden wij ook de zelftest van Roche. Deze test biedt een uitstekende betrouwbaarheid, maar gebruikt een wattenstaafje dat niet in de achterste delen, maar in de voorste holtes van de neus gebruikt wordt.

Door een eenvoudige monsterafname van de Roche zelftest door middel van een neusuitstrijkje uit het voorste deel van de neus is een diepe en vervelende afname niet langer nodig. De monsterafname van deze roche sneltest voor uit de neus is eenvoudig, aangenaam en gemakkelijk. De Roche thuistest is ideaal om jezelf regelmatig te controleren. Bijvoorbeeld bij verkoudheidsklachten om onzekerheid weg te nemen, voor als je op bezoek gaat bij oudere mensen of gewoon voor op het werk voor iedereen die zich even wil laten testen.

Deze door de overheid goedgekeurde en gevalideerde zelftest is ook ideaal voor scholen, inzetbaar voor bij evenementen, horeca en voor alle bedrijven. Help mee verspreiding van Covid-19 te voorkomen door middel van de Roche zelftest.

Haal voldoende tests in huis

Nu corona zelftesten goed beschikbaar zijn, is het erg belangrijk om hier optimaal gebruik van te maken. Veel mensen willen zich regelmatig laten testen, maar een afspraak bij een teststraat komt niet goed uit en is bovendien duur. Met corona zelftesten tackle je beide problemen. Haal er dus voldoende in huis en zorg ervoor dat je veilig de deur uit kunt. Dit is natuurlijk niet alleen met het oog op je eigen veiligheid, maar zeker ook met het oog op de veiligheid van anderen.

Corona verspreidt zich snel en haast ongemerkt. Alleen door jezelf regelmatig te testen kun je er zeker van zijn dat je geen gevaar vormt voor je omgeving.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company