Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Verbanddoos bedrijfstakken

In elke organisatie dient een goede verbanddoos aanwezig te zijn. Die bestel je bij ARBO centrum.

Filters

Verbanddoos bedrijfstakken kopen

In elke organisatie dient een goede verbanddoos aanwezig te zijn. Wat is een goede verbanddoos? Uiteraard eentje die is goedgekeurd en aan de eisen van het Oranje Kruis of Rode Kruis voldoet. In een verbanddoos zijn alle cruciale verbandmiddelen, ontsmettingsmiddelen en andere EHBO-hulpmiddelen aanwezig om de benodigde zorg te verlenen bij EHBO of BHV.

Een goede verbanddoos is dus uitgerust voor de omgeving waarin deze gebruikt wordt. Daarom verkopen wij ook een verbanddoos voor diverse bedrijfstakken. De basis is bij veel verbanddozen gelijk. Zo zal elke verbanddoos de essentiële producten bevatten voor ontsmetting en wondverzorging en -verpleging.

In elk bedrijf kan een ongeval plaatsvinden waarvoor de verbanddoos gebruikt moet worden. In elk bedrijf zijn risico’s. Maar in niet elk bedrijf zijn deze risico’s gelijk. In meerdere bedrijfstakken is er sprake van specifieke risico’s en/of behoeften. Daarom is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een verbanddoos die past bij de bedrijfstak waarin deze gebruikt gaat worden.

In de webshop van ARBO winkel vindt u een verbanddoos voor alle gangbare bedrijfstakken. Kies voor een verbanddoos die het beste bij de bedrijfstak past. Dit garandeert dat er in het geval van een ongeluk, ongeval of calamiteit adequate zorg kan worden verleend door de EHBO’er of BHV’er.

Wat zit er in een verbanddoos voor alle bedrijfstakken?

De verbanddozen van ARBO winkel zijn met veel zorg samengesteld en voldoen aan strenge eisen. Alle verbanddozen zijn goedgekeurd voor hun bestemde gebruik. Zij worden geleverd met een keuringssticker om te allen tijde de inhoud te kunnen controleren.

De inhoud is bij alle dozen voor een gedeelte gelijk. Voor een goede basisverzorging dient een aantal producten altijd aanwezig te zijn. Zo zal men in een verbanddoos voor alle bedrijfstakken onder andere de volgende producten vinden:

 • Wondpleisters
 • Kleefpleister
 • Driehoeksverband
 • Wondsnelverbanden
 • Ideaalzwachtel
 • Steriele gaasjes/kompressen
 • Desinfectans (flesje)
 • Verbandschaar
 • Witte watten
 • Wondverzorgingskits
 • EHBO-instructie

Wat er verder nog in de verbanddoos zit, is dus grotendeels afhankelijk van de gekozen bedrijfstak. Ook bij de aanvullende producten kan er sprake zijn van enige overlap. De samenstelling van de verbanddozen is bepaald aan de hand van de risico’s in de betreffende bedrijfstak.

De inhoud voorziet dus altijd in het verplegen of verbinden van veel voorkomend algemeen letsel, maar ook in meer specifieke verwondingen die wellicht bedrijfstak afhankelijk zijn.

Altijd een verbanddoos voor de juiste bedrijfstak

In het aanbod van ARBO winkel is altijd een verbanddoos voor de juiste bedrijfstak te vinden. Komt de bedrijfstak waar u een verbanddoos voor zoek niet exact overeen met het aanbod? Kies dan voor een verbanddoos voor een bedrijfstak die hier zo veel mogelijk mee overeenkomt.

Ondanks dat onze verbanddozen voor specifieke bedrijfstakken samen zijn gesteld, is er rekening gehouden met een brede toepassing. U bent verzekerd van een inhoud waarmee bij elk ongeval, ongeluk of andere calamiteit passende zorg verleend kan worden.

Verbanddoos horeca

In onze verbanddoos voor de horeca is rekening gehouden met de specifieke eisen die in de horeca aan verbanddozen worden gesteld. Dat begint alleen al bij de zichtbaarheid van de producten. Een verbanddoos voor de horeca bevat bijvoorbeeld extra zichtbare pleisters. Dit met het oog op hygiëne. Wanneer een medewerker onverhoopt een pleister verliest in een omgeving waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen, moet deze natuurlijk direct zichtbaar zijn.

Horeca-ondernemingen zijn verplicht om een HACCP-controle uit te voeren: Hazard Analysis Critical Control Points. De verbanddoos voor de horeca is samengesteld met deze controlepunten in gedachten.

Verbanddoos bouw

De bouw is een bedrijfstak met een hoog risico op ongevallen en ongelukken. Een goede verbanddoos voor de bouw houdt hier rekening mee. In de verbanddoos voor de bouw is rekening gehouden met de grote hoeveelheden die in deze bedrijfstak doorgaan worden verbruikt. Zo is de doos uitgerust met extra veel pleisters. Ook beschikt de doos over onder andere oogspoeling en een reddingsdeken. Omdat tijd altijd telt, is er een handige kleurenwijzer die correspondeert met de kleuren van de producten in de doos.

Verbanddoos industrie

De verbanddoos voor de industrie is samengesteld met de eisen van zeer veel verschillende industrieën in gedachten. De risico’s zijn zeer uiteenlopend. Een verbanddoos voor toepassing in de industrie verzekert bedrijven ervan dat met vrijwel alle scenario’s rekening is gehouden. Deze verbanddoos is geschikt voor een brede toepassing in alle industrieën, van licht tot zwaar.

Verbanddoos kantoor

Overal waar mensen aan het werk zijn, zijn risico’s. Ook op kantoor. Juist op een kantoor is het van groot belang om een goede verbanddoos te hebben. Een ongeluk schuilt vaak in een klein hoekje. Wees hier als organisatie goed op voorbereid. Met een verbanddoos voor kantoor weet u zeker dat alle benodigde spullen binnen handbereik zijn.

Verbanddoos logistiek

Een verbanddoos voor de logistiek is een belangrijk type verbanddoos. Vanzelfsprekend dienen binnen elk bedrijf in de transport- of logistieksector goede verbanddozen aanwezig te zijn. In deze bedrijfstak gaat de verplichting echter nog een stap verder. Zo zijn alle vrachtwagens verplicht om een geschikte verbanddoos te hebben. Deze vindt u uiteraard in ons aanbod.

Verbanddoos sport

Met een verbanddoos voor sportclubs en -verenigingen haalt u altijd de juiste middelen in huis. Vooral op het gebied van hoeveelheden is het belangrijk om voor de juiste verbanddoos te kiezen. Bij sporten, vooral bij contactsporten, vinden vaak dezelfde soort blessures en kwetsuren plaats. Daarom is het belangrijk om te allen tijde over voldoende pleisters, kompressen en verbanden te beschikken.

Verbanddoos school

Op elke school moeten kinderen natuurlijk veilig zijn. Maar kinderen spelen, leren en ontdekken. Daarbij zijn zij niet altijd even voorzichtig en kunnen er ongelukken gebeuren. Van een valpartij op het schoolplein tot een ongelukje met een schaar. Een verbanddoos voor school voorziet in alle mogelijke risico’s en zorg die op een school nodig zijn.

Verbanddoos kinderopvang

Op een kinderopvang zijn de risico’s grotendeels gelijk aan die van een school. Wel zijn er bepaalde verschillen. Op een kinderopvang wordt nog meer gespeeld en vaak zijn er ook kinderen van nog jongere leeftijd aanwezig. Daarom wordt er niet alleen in aantallen rekening gehouden, maar bevat een verbanddoos voor de kinderopvang ook producten die qua grootte en afmetingen geschikt zijn voor kleine kinderen.

ARBO winkel staat voor u klaar

Heeft u vragen over onze verbanddozen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via telefoon (+31 (0) 88 123 0 888) en e-mail ([email protected]). Ook op Facebook zijn wij bereikbaar voor onze klanten. Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Op e-mail en Facebook reageren wij vaak dezelfde dag nog, maar in ieder geval binnen 24 uur. Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company