Terug

Onderhoud - AED

  • Onderhoud - AED

  Keuringsdatum in overleg

  • Artikelcode: 90.001

  ARBOwinkel.nl is gecertificeerd bedrijf dat AED's keurt. Wij verzorgen de keuring en controle netjes volgens de belangrijke wetgeving en richtlijnen.

  59,- (59,- Incl. btw)

   Productomschrijving

   Onderhoud - AED

   BELANGRIJK: Wanneer je onderhoud afneemt (zonder andere producten) kies dan 'afhalen in Ede' bij de check out! 

   AED onderhoud zorgt ervoor dat de AED altijd klaar is om gebruikt te worden. Een AED redt levens en moet daarom altijd in een goede staat zijn. Een periodieke AED controle waarborgt dit. Tijdens deze controle wordt de unit op alle punten nagekeken. Indien er vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, zal hiervoor gezorgd worden. ARBOwinkel.nl is een specialist die alle onderhoud en controles uitvoert. De laatste stap, de AED keuren, levert een keuringssticker op als bewijs van een goede werking.

   Is het verplicht om een AED te keuren?

   Is AED onderhoud verplicht? Het Koninklijk Besluit van 2007 legt AED-eigenaren/beheerders enkele verplichtingen op. Voor AED onderhoud zijn geen specifieke eisen opgesteld. Het onderhoud van de AED-installatie is dus niet verplicht. Een AED wordt echter niet voor niets geïnstalleerd. Wanneer deze aanwezig is, vertrouwen mensen op de levensreddende werking hiervan. Onderhoud is dus op zijn minst streng aan te raden.

   Groot aantal keuringen? Vraag dan een offerte aan op arbocentrum.nl

   Combinatie deals

   Geniet van deze geweldige kortingsdeals

    • Onderhoud - AED

    Onderhoud - AED

    • Onderhoud - AED

    AED panorama bord

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Onderhoud - AED

    Onderhoud - AED

    59,- (59,- Incl. btw)

    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 950+ Reviews @ Feedback Company
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »