Terug

Onderhoud - AED

    • Onderhoud - AED

    Geleverd binnen 3-5 werkdagen

    • Artikelcode: 90.001

    ARBOwinkel.nl is gecertificeerd bedrijf dat AED's keurt. Wij verzorgen de keuring en controle netjes volgens de belangrijke wetgeving en richtlijnen.

    59,- (59,- Incl. btw)

      Productomschrijving

      BELANGRIJK: Wanneer je onderhoud afneemt (zonder andere producten) kies dan 'afhalen in Ede' bij de check out! 

      AED onderhoud zorgt ervoor dat de AED altijd klaar is om gebruikt te worden. Een AED redt levens en moet daarom altijd in een goede staat zijn. Een periodieke AED controle waarborgt dit. Tijdens deze controle wordt de unit op alle punten nagekeken. Indien er vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, zal hiervoor gezorgd worden. ARBOwinkel.nl is een specialist die alle onderhoud en controles uitvoert. De laatste stap, de AED keuren, levert een keuringssticker op als bewijs van een goede werking.

      Is het verplicht om een AED te keuren?

      Is AED onderhoud verplicht? Het Koninklijk Besluit van 2007 legt AED-eigenaren/beheerders enkele verplichtingen op. Voor AED onderhoud zijn geen specifieke eisen opgesteld. Het onderhoud van de AED-installatie is dus niet verplicht. Een AED wordt echter niet voor niets geïnstalleerd. Wanneer deze aanwezig is, vertrouwen mensen op de levensreddende werking hiervan. Onderhoud is dus op zijn minst streng aan te raden.

      Groot aantal keuringen? Vraag dan een offerte aan op arbocentrum.nl

      Vergelijk producten Verwijder alle producten

      You can compare a maximum of 3 products

        Hide compare box
        Onderhoud - AED

        Onderhoud - AED

        59,- (59,- Incl. btw)

        ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company