Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidshelm oranje

Een oranje veiligheidshelm wordt altijd gedragen door wegenbouwers. Heb jij veiligheidshelmen nodig? Koop dan de gewenste kleur veiligheidshelm(en) in de webshop.

Filters

Ontdek onze oranje veiligheidshelmen bij ARBO centrum

Bij ARBO centrum staat veiligheid altijd voorop, en onze oranje veiligheidshelmen zijn ontworpen met het oog op maximale bescherming op de werkplek. Deze helmen bieden niet alleen een hoog niveau van bescherming tegen vallende voorwerpen en stoten, maar zorgen er ook voor dat je goed zichtbaar bent in alle werkomstandigheden.

Oranje veiligheidshelmen: Bescherming en zichtbaarheid gecombineerd

Onze oranje veiligheidshelmen zijn vervaardigd uit duurzame en schokbestendige materialen, waardoor ze essentiële bescherming bieden in potentieel gevaarlijke werkomgevingen. Of je nu in de bouw, industrie of logistiek werkt, je kunt erop vertrouwen dat onze helmen je hoofd effectief beschermen.

Verbeterde zichtbaarheid voor extra veiligheid

De opvallende oranje kleur van onze veiligheidshelmen zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent voor je collega's en andere werknemers, zelfs op afstand of in omstandigheden met weinig licht. Dit draagt bij aan een veiligere werkomgeving door het risico op ongevallen te verminderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company