Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Groene hesjes

Groene hesjes koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Groene hesjes worden op veel verschillende plekken gebruikt. Je komt ze overal tegen. In het verkeer, scholen, bij sportclubs en op nog veel meer plekken. De hesjes zijn multifunctioneel. Overal waar zij gedragen worden, zorgen zij voor perfecte extra zichtbaarheid. Niet alleen overdag, maar ook in het donker. Overdag zorgt de groene kleur voor een goed contrast. Ook in het donker ben je met deze hesjes extra zichtbaar. De hesjes van ARBO winkel zijn namelijk voorzien van reflecterende strepen. Ze weerkaatsen licht en zo val je op.

Wie dragen groene hesjes?

Wie groene hesjes dragen, hangt sterk af van door wie ze gebruikt worden. Op veel plekken zijn groene hesjes algemeen van aard. Ze worden dan puur gebruikt om extra op te vallen. Dit al dan niet in combinatie met andere kleuren. Bij een combinatie van verschillende kleuren is het slim om voor een contrast te kiezen. Wil je bijvoorbeeld duidelijk onderscheid maken tussen twee verschillende grepen, dan kun je groene hesjes met blauwe hesjes of oranje hesjes combineren, om maar twee voorbeelden te noemen.

Er zijn echter ook plekken waar groene hesjes een bepaalde betekenis hebben. Bij hulpdiensten zoals de politie en brandweer worden groene hesjes op locatie vaak gedragen door bevelvoerders. Hierdoor is in één oogopslag duidelijk wie het gezag heeft.

Verder kan het zo zijn dat groene hesjes met een bepaalde betekenis worden gebruikt in sectoren die werken met kleurcodes. De bouw is hiervan een goed voorbeeld. De kleuren van bouwhelmen worden nooit toevallig gekozen. De kleur geeft een functie aan. In de bouw worden groene helmen gedragen door veiligheidsofficiers. Je kunt dit voor extra duidelijkheid laten corresponderen met groene hesjes.

Brandweer, politie en veiligheidsofficiers: je kunt hieruit al opmaken dat groen over het algemeen wordt geassocieerd met veiligheidsfuncties. Je bent hier echter niet toe verplicht. Ben je eenvoudigweg op zoek naar een hesje in je bedrijfskleur en is deze kleur groen? Ook dan kun je deze hesjes gewoon dragen.

De Groene hesjes van ARBO winkel

ARBO winkel biedt je veel verschillende groene hesjes voor allerlei toepassingen. Alle uitvoeringen zijn gebaseerd op ons standaard groene hesje, dat voor ontelbare toepassingen kan worden gebruikt.

Het veiligheidshesje zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Door de kleur groen valt het veiligheidshesje extra goed op. Het hesje heeft horizontale reflecterende strepen die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een klittenband sluiting. Door het dragen van deze veiligheidshesjes zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt. Ze kunnen natuurlijk ook uit voorzorg worden gedragen. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar zodat iedereen het hesje comfortabel kan dragen.

Het veiligheidshesje is gemaakt volgens de veiligheidsnorm EN ISO 20471 en daardoor geschikt voor op de openbare weg.

Nog meer soorten groene hesjes

Naast het standaard groene hesje dat je bij ons kunt bestellen, bieden wij ook nog heel veel verschillende andere varianten. Allereerst zijn er nog enkele groene hesjes voor algemeen gebruik. Bijvoorbeeld het extra goed zichtbare RWS hesje met horizontale én verticale strepen.

Maar ook een speciaal groen hesje voor kinderen. ​​Met een kinder veiligheidshesje is het kind beter zichtbaar. Ook dit hesje is voorzien van een eenvoudige klittenband sluiting en reflecterende strepen. Het hesje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden op scholen, de kinderopvang of tijdens uitjes.

Naast de standaard groene hesjes bieden wij ook extra handige groene hesjes met rits. Het RWS veiligheidsvest met rits zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Het veiligheidshesje valt extra goed op door de kleur groen en de 5 cm brede reflectiebanden rond het lichaam en over beide schouders die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een ritssluiting. De toegankelijke zakken en sleutelhouders zorgen ervoor dat je pennen, sleutels, mobiele telefoons en walkie-talkies makkelijk mee kunt nemen. Door het dragen van deze veiligheidshesjes met rits zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt.

Groene hesjes voor specifieke functies

Groene hesjes kunnen dus een specifieke functie hebben, alleen al door hun kleur. Maar er zijn ook nog mogelijkheden om een specifieke functie extra duidelijk te maken. Zo kun je kiezen voor groene hesjes met opdruk. Deze duidelijke tekst geeft aan wat voor functie de drager uitvoert. Je hebt keuze uit groene hesjes met de volgende opschriften:

 • Waarnemer
 • Ploegleider BHV
 • Ontruimer
 • Bezoeker
 • Security
 • Beveiliger
 • Ploegleider
 • EHBO
 • Hoofd BHV
 • BHV

De opschriften staan met een duidelijk, groot lettertype op de rug van het hesje voor maximale zichtbaarheid. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en is een goede service richting iedereen die ermee in aanraking komt.

Maatwerk nodig?

Ben je op zoek naar groene hesjes en heb je specifieke eisen? Neem contact met ons op. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo is het mogelijk om de hesjes te laten voorzien van het bedrijfslogo en/of zelf te kiezen tekst.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company