Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Oranje hesjes

Oranje hesjes koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Een oranje hesje wordt ook weleens een oranje veiligheidsvest, fluohesje of veiligheidshesje genoemd. Het is een vest die ervoor zorgt dat je zichtbaar bent, waardoor je veiligheid gegarandeerd wordt. Een veiligheidsvest komt in verschillende situaties handig van pas. Denk maar aan het verkeer, de bouwsector, in fabrieken, enzovoort. Benieuwd of een veiligheidsvest voor jou de beste keuze is? Alle informatie ontdek je hier!

Wanneer draag je een oranje hesje?

Een oranje hesje of fluorescerend veiligheidsvestje is handig in verschillende situaties. Ze worden voornamelijk gebruikt door weggebruikers, waardoor ongelukken vermeden worden. Veiligheidsvestjes kunnen nuttig zijn voor fietsers, motorrijders, joggers en autobestuurders, maar ze worden ook vaak ingezet om de veiligheid van kinderen te garanderen. Daarom worden ze vaak gebruikt door scholen en jeugdbewegingen, zodat kinderen veilig van en naar school kunnen wandelen of fietsen.

Naast het gebruik in het verkeer, worden deze vestjes ook bij vele beroepen gebruikt. Voornamelijk bij beroepen waarbij zichtbaarheid van de werknemers erg belangrijk is. Denk daarbij aan de bouw, beroepen in het verkeer (wegen- en onderhoudswerken, havenwerken, luchthavenwerken, enzovoort), maar ook in fabrieken en bij evenementen.

Wil je met de wagen op reis? Dan is het in Nederland niet verplicht om een oranje hesje in je auto te hebben, maar als je naar een ander land reist dan kan het in dat land wel verplicht zijn, dat is bijvoorbeeld het geval in Duitsland, België, Italië en Frankrijk. Daarom is het verstandig om een veiligheidsvestje in je auto te voorzien, als je boetes wilt vermijden. Daarnaast is het ook gewoon veiliger om zo'n vestje in je auto te hebben, voornamelijk wanneer je pech hebt of betroken bent in een ongeval en je jezelf kenbaar wilt maken.

Oranje hesje verplicht?

Een oranje hesje is in vele gevallen aangeraden, maar in sommige gevallen zelfs verplicht. Naast het feit dat sommige landen de aanwezigheid van een fluohesje in de auto verplichten, zijn er nog een aantal ander situaties waarin ze verplicht zijn. Mensen die bijvoorbeeld werk verrichten in het verkeer, zijn wettelijk verplicht om ze te dragen. Hieronder vallen politieagenten, wegwerkers, verkeersregelaars, spoorwerkers, havenwerkers, enzovoort. Die verplichting is er ook niet zomaar, bij het verkeer kan het gebruik van oranje hesjes het verschil tussen leven en dood betekenen.

Oranje hesjes bedrukken

Oranje veiligheidshesjes bestaan er in verschillende ontwerpen en je kan ze ook laten bedrukken. Bedrukte veiligheidshesjes zijn een goed idee, want op die manier kan je je werknemers veilig laten werken terwijl je dankzij het opgedrukte logo ook zorgt voor meer naamsbekendheid en dat is zeker mooi meegenomen! Daarnaast zorgen bedrukte hesjes ook voor een gevoel van eenheid. In dat opzicht werkt de veiligheidsvest zoals een uniform. Voor kinderen kunnen bedrukte veiligheidsvesten een goede motivatie zijn om het vestje te dragen. Wil jij graag je veiligheidsvesten bedrukken? Dan kan je dit makkelijk bij ons laten doen. Je kiest oranje veiligheidshesjes uit naar voorkeur, selecteert de maten en de hoeveelheid en vervolgens geef je ons het logo en de positie van het logo via e-mail door. Wij geven je dan een digitaal voorbeeld en na goedkeuring zorgen we voor een snelle levering.

Oranje veiligheidshesje bestellen

Je wilt graag oranje veiligheidshesjes bestellen, maar je weet niet goed welke hesjes je moet kiezen. Je twijfelt ook of je ze moet laten bedrukken of niet. Zijn er eigenlijk dingen waarop je moet letten bij de aankoop van veiligheidshesjes?

Veiligheidsvesten zijn er in verschillende soorten en maten, maar er zit ook verschil in de kwaliteit. Het is belangrijk dat je opzoek gaat naar veiligheidsvesten met een goede kwaliteit, alleen zo wordt de veiligheid van de drager(s) gewaarborgd. De vest moet voldoende reflecterend zijn en best ook bestand tegen slechte weersomstandigheden, voornamelijk als je de veiligheidsvest in het verkeer zal gebruiken. Als een veiligheidsvest zal gebruikt worden door aan de overheid gelieerde instanties, dan moet er ook RWS striping aanwezig zijn. RWS striping zijn dubbele reflecterende strepen, die zowel horizontaal als verticaal op het veiligheidshesje kunnen staan. Deze moet zowel op de voor- als achterzijde duidelijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Zodat het hesje altijd comfortabel zit en niet makkelijk los kan komen. In onze webshop vind je hesjes die voldoen aan deze veiligheidsrichtlijnen. Onze veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en met of zonder opdruk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een veiligheidsvest oranje, blauw, geel, groen, wit, enzovoort. Zo vind je makkelijk hesjes die perfect bij het imago van je bedrijf passen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company