Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Verbodsstickers kopen

ARBOwinkel.nl heeft een groot assortiment verbodsstickers. De stickers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wil je een brandblusser pictogram naar wens of met een eigen tekst? Neem contact op met de klantenservice!

Filters

lk persoon heeft zijn eigen wensen. Zo kan dit ook betrekking hebben op zijn of haar spullen/terrein. Echter betekend dit niet dat iedereen hiervan op de hoogte is. Doordat het niet duidelijk is, ontstaan er misverstanden of zelfs ruzie. Dit omdat jij er wellicht vanuit gaat dat andere begrijpen wat je wilt. Helaas is dit niet altijd het geval. Gelukkig is er wel een oplossing voor dit probleem, namelijk verbodsstickers. Verbodsstickers kunnen jouw wensen aan bepaalde situaties uiten. Echter zijn er erg veel soorten verbodsstickers en ik ga jou uitleggen welke.

De vaak voorkomende verbodsstickers

Qua verbodsstickers zijn er een aantal waar vrijwel iedereen weleens te maken heeft. Zo is er een verbodssticker van roken. Wanneer je deze op het raam of deur van een bepaalde ruimte plakt, weet men dat hier niet gerook mag worden. Een andere sticker waar je zeer waarschijnlijk weleens te maken mee hebt gehad is de open vlam en roken sticker. Deze sticker geeft aan dat het ergens niet gewenst is om iets van vuur te gebruiken. Een locatie waar je deze verbodsstickers standaard ziet, is bij tankstations. Deze verbodsstickers worden hier gebruikt om te voorkomen dat het hele tankstation brand vat. De Derde verbodssticker die ook vrijwel iedereen een keer heeft gezien is een verboden toegang sticker. Met deze verbodssticker wordt er duidelijk gemaakt dat het niet wenselijk is om een bepaald terrein te betreden. Zo kan dit gaan om een ruimte in een winkel, maar ook om een volledige bedrijfsruimte. Naast deze bekende verbodsstickers zijn er ook nog erg veel minder bekende verbodsstickers.

De wat minder bekende verbodsstickers

Qua verbodsstickers is er eigenlijk erg veel mogelijk. Zo zijn er ook veel stickers die wat minder bekend zijn, maar zeker waarde kunnen hebben. Zo zijn er verbodsstickers op de markt die aangeven dat ergens niet gefotografeerd mag worden. Het icoontje hiervan is erg duidelijk. Een sticker die aanduidt dat ergens geen foto's gemaakt mogen worden, kunnen in erg veel situaties handig zijn. Een andere verbodssticker die erg vaak voorkomt in scholen, is de 'telefoon verboden' sticker. Hiermee wordt aangegeven dat een mobiele telefoon niet toegestaan is in een ruimte. Deze verbodsstickers worden dan wel wat minder gebruikt, maar zijn wel direct duidelijk.

De bijzondere verbodsstickers

Naast de wat minder bekende verbodsstickers, zijn er ook nog veel bijzondere verbodsstickers. Dit zijn stickers waar vrij weinig mensen mee te maken krijgen. Zo is er een verbodssticker op de markt die aangeeft dat er niet onder een lading geparkeerd mag worden. Deze stickers worden dan ook voornamelijk op/rondom bedrijventerrein gebruikt. Een andere verbodssticker is degene die aangeeft dat je ergens niet mag zitten. Op deze sticker wordt er een zittend poppetje afgebeeld met een streep erdoorheen. De sticker is erg duidelijk, maar wordt niet vaak toegepast. Tijdens de coronacrisis, is dit een erg vaak gebruikte sticker. De laatste verbodssticker waar ik het met jullie over wil hebben, is de verboden handschoenen te dragen sticker. Deze sticker ben ik zelf nog nooit tegengekomen. Deze sticker wordt gebruikt op locaties waar het gevaarlijk kan zijn om handschoenen te dragen. Het grootste gedeelte van de bevolking krijgt dan ook nooit te maken met deze verbodssticker.

Een bord met verbodssticker

Verbodsstickers zijn er in erg veel maten te verkrijgen. Het hangt dan ook heel erg af van de mensen van de koper. Zo voldoet een kleine verbodssticker in vele situaties. Echter zijn er ook situaties waarbij het noodzaak is dat de verbodssticker een grotere omvang heeft. Zo is dit erg handig wanneer een verbodssticker op afstand te zien moet zijn. Daarnaast is het vaak mogelijk om een verbodsbord te kopen. Hierbij is het icoontje te zien op een bord. Dit maakt de boodschap in de meeste situaties duidelijker.

Alles is mogelijk op het gebied van verbodsstickers

Verbodsstickers zijn er in vele soorten en maten. Hierdoor is er op dit gebied erg veel mogelijk. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een algemeen bekende verbodssticker. Daarnaast komt het vaak voor dat men niet een geschikte sticker weten te vinden. In deze situaties wordt er vaak gekozen voor een contactlegging. Hierbij geven ze bij een verbodssticker leverancier aan waar naar ze op zoek zijn. In de meeste gevallen weet een leverancier de klant hierbij te helpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company