Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De nadelen van geen veiligheidsbril dragen

De nadelen van geen veiligheidsbril dragen

In veel situaties is het belangrijk om een veiligheidsbril te dragen. Dit omdat er risico’s zijn voor de ogen. Soms is duidelijk wanneer er sprake is van die risico’s, maar soms ook niet. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Daarom is het zó belangrijk om een veiligheidsbril te dragen. Ook al moet je maar even snel iets doen. Draag je ‘m niet, dan stel jij jezelf bloot aan onnodige risico’s. Lees hier over de nadelen van geen veiligheidsbril dragen.

Je voldoet misschien niet aan je verplichting

In veel situaties is het dragen van een veiligheidsbril verplicht. Die verplichting is er natuurlijk niet voor niets. Kies jij ervoor om dan geen bril te dragen, dan voldoe je niet aan jouw verplichtingen. Dat kan natuurlijk zorgen voor problemen met je werkgever/opdrachtgever, inspectie of verzekering.

Je bent in veel situaties kwetsbaar

Wanneer je geen veiligheidsbril draagt, ben je in heel veel situaties kwetsbaar. Waarom zou je dat risico nemen? Het is belangrijk om je te realiseren dat een ongeluk vaak onverwachts komt. Wanneer jij je op een plek bevindt met risico op oogschade, of je voert werkzaamheden uit die een risico met zich meebrengen: draag je veiligheidsbril. Ook al lijkt het risico nog zo klein… neem het zekere voor het onzekere.

Wist je dat oogschade vaak permanent is?

Je ogen zijn ontzettend kwetsbaar. Niet alleen dat: je ogen kunnen ook moeilijk herstellen van letsel. In veel gevallen is oogschade permanent. Dat kan desastreuze gevolgen hebben. In je privéleven, maar ook voor je werk. Oogschade kan ertoe leiden dat je jouw werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren of zelfs wordt afgekeurd om te werken. Ook daarom is het zó belangrijk om een veiligheidsbril te dragen.

Schaf gewoon een goede veiligheidsbril aan

Het is dus eenvoudig: neem geen risico’s en draag gewoon een goede veiligheidsbril. Deze vind je in onze webshop. Wij hebben diverse kwalitatieve en betaalbare modellen die er ook nog eens goed uitzien. Het is zelfs mogelijk om een veiligheidsbril op sterkte te bestellen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company