Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van werklaarzen

De voordelen van werklaarzen

Iedereen kent werkschoenen als belangrijk persoonlijk beschermingsmiddel. Maar wist je dat je naast werkschoenen ook werklaarzen aan kunt schaffen? Waarom zou je dit doen? Werklaarzen kennen enkele belangrijke voordelen. Wil je weten welke? Hier lees je over de voordelen van werklaarzen.

Werklaarzen zijn hoger dan schoenen

Werklaarzen zijn voor een groot gedeelte hetzelfde als werkschoenen. In de zin dat ze dezelfde functie hebben. Ze bieden je dan ook alle bekende voordelen. Daarover dadelijk meer. Want laten we beginnen met één van de belangrijkste voordelen van werklaarzen: ze zijn hoger dan werkschoenen. Dat biedt dus in bepaalde opzichten een nog betere bescherming. Vooral tegen vocht en water natuurlijk. Met werklaarzen kun je prima door een plas water lopen zonder je zorgen te hoeven maken over natte voeten.

Waterafstotende buitenlaag

Dat werklaarzen ook echt gemaakt zijn om in te werken, merk je onder andere aan de waterafstotende buitenlaag. Deze laarzen mogen nat en vies worden. Niet alleen dat: je weet ook zeker dat ze er tegen kunnen. In veel beroepen genieten werklaarzen de voorkeur boven werkschoenen. Denk aan werk in de agrarische sector, langs de weg, in het onderhoud van groen, maar ook op een modderige bouwplaats, bijvoorbeeld. En wat te denken van werken in de kou? 

Maximaal comfort

Denk niet dat werklaarzen minder comfortabel zijn dan werkschoenen. Met een comfortabele binnenvoering, soepele PU-zool en aantrek lussen dragen werklaarzen hartstikke comfortabel. Dat moet natuurlijk ook wel als je hier de hele dag in aan het werk bent.

Stalen neuzen en zolen voor optimale bescherming

Goede werklaarzen bieden perfecte bescherming rondom. Rondom, inderdaad, want naast stalen neuzen hebben ze ook stalen zolen. Met werklaarzen sta je onder andere in de blubber of in ondiep water. Je kunt niet altijd zien wat zich onder je voeten bevindt. Met een stalen tussenzool weet je zeker dat je voeten perfect beschermd zijn. 

Schaf jouw werklaarzen aan in de webshop

De voordelen van werklaarzen zijn duidelijk. Wil je hier ook van profiteren? Dat kan. Schaf jouw werklaarzen aan in de webshop en haal ze snel in huis.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company