Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Kosten onderhoud AED

  • Door Mark
  • 13 / 01 / 2021 0
Kosten onderhoud AED

Elke AED heeft onderhoud nodig. Vanzelfsprekend wanneer deze gebruikt is, maar ook wanneer hij ongebruikt is. Ook dan is goed onderhoud van cruciaal belang.

Je wilt er namelijk te allen tijde zeker van zijn dat de AED correct werkt en voldoende capaciteit biedt wanneer deze gebruikt moet worden. Daarom krijgen alle AED’s periodiek onderhoud. Maar wat zijn de kosten van onderhoud van de AED? Wij leggen het je uit.

Hoe worden de kosten voor onderhoud van de AED berekend?

Onderhoud van een AED komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer, al moet er onderscheid worden gemaakt tussen onderhoud van een ongebruikte AED en onderhoud van een gebruikte AED. Is de AED gebruikt, dan is het natuurlijk zaak om het onderhoud zo snel mogelijk na het gebruik uit te laten voeren. Met goed onderhoud wordt ervoor gezorgd dat de AED weer in optimale staat komt en klaar is voor een volgend gebruik.

Wanneer een AED niet is gebruikt, is onderhoud ook noodzakelijk. In dat geval gaat het om periodiek onderhoud. Tijdens dit onderhoud wordt gecontroleerd of de AED nog correct werkt. Er wordt een storingsdiagnose uitgevoerd en indien van toepassing wordt nieuwe firmware geladen. Zo blijft de AED helemaal up to date. Ook wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en wordt nagegaan of bijvoorbeeld de accu of de elektroden vervangen moeten worden.

Wat de kosten voor onderhoud van de AED bedragen, is afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Overzichtelijke kosten bij ARBO winkel

Je kunt niet alleen bij ARBO winkel terecht voor het kopen van een AED, maar ook voor al het AED onderhoud. Wij hanteren overzichtelijke kosten en bieden AED onderhoud aan in drie pakketten van 59, 159 en 459 euro. Het AED basisonderhoud bestaat uit opname in de database en 1x per jaar keuring op locatie. De kosten hiervan bedragen 59 euro. Bij het all-in pakket van 159 euro gaat het om opname in de database, 1x per jaar keuring op locatie en vervanging van onderdelen. Het All-in+ pakket van 459 euro voorziet in opname in de database, 1x per jaar keuring op locatie, vervanging van onderdelen, een vervangende AED en een jaarlijkse reanimatie cursus op locatie

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company