Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Op deze manier houd je jouw werkplek schoon

Op deze manier houd je jouw werkplek schoon

Je werkplek is waar je een groot gedeelte van je dag doorbrengt. Je wilt dat deze schoon is. Voor je eigen gezondheid en die van anderen. Werkplekken kunnen sterk verschillen. Misschien zijn er bijzondere aandachtspunten om jouw werkplek schoon te houden. Maar de onderstaande tips gelden voor iedereen. Op deze manier houd je jouw werkplek schoon.

Een schone werkplek morgen begint vandaag

Het gezegde “een goede voorbereiding is het halve werk” is absoluut van toepassing op het schoon houden van jouw werkplek. Het is heel verleidelijk om aan het einde van de werkdag je spullen neer te leggen en er vandoor te gaan. Dat is om twee redenen niet slim. 1) Je laat je werkomgeving niet schoon/hygiënisch achter en 2) Je begint de volgende dag niet op een opgeruimde, schone werkplek. Zorg dus dat je aan het einde van je werkdag je werkplek schoon achterlaat.

Je werkplek snel en goed schoonmaken

Je kunt er eenvoudig voor zorgen dat je jouw werkplek schoon houdt. Door de juiste schoonmaakspullen aan te schaffen. Met goede desinfectiemiddelen houd je alle oppervlakken die je aanraakt schoon. Schaf bijvoorbeeld alcoholdoekjes of alcohol spray aan. Dit zijn uitstekende producten om je werkplek snel maar goed schoon te maken.

Desinfecteer je handen

Schone handen dragen bij aan een schone werkplek. Je handen raken continu van alles aan. Hierdoor kun je bacteriën en vuil verspreiden. Zorg ervoor dat je een desinfecterende handgel bij je hebt. Zet ook desinfecterende handgel bij je werkplek neer. Zo kun je altijd en overal je handen schoonmaken.

Wat kan je werkgever doen?

Je kunt zelf dingen doen om je werkplek schoon te houden. Je werkgever kan hier ook aan bijdragen. Hopelijk heb je een werkgever die een schone werkplek serieus neemt. Wordt er vanuit het bedrijf met regelmaat goed schoongemaakt? Zo niet, maak dit dan bespreekbaar.

Een handige beschermset

Wist je dat je heel eenvoudig kunt zorgen voor de hygiënische maatregelen die wij in deze blog hebben besproken? Schaf een handige beschermset aan. Deze set bestaat uit mondmaskers, handschoenen en handgel.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company