Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Zo gebruik je een blarenprikker

Zo gebruik je een blarenprikker

Een blaar kan vervelend en pijnlijk zijn. Je wilt er dan ook zo snel mogelijk vanaf. Dat doe je door deze door te prikken. Het vocht loopt dan uit de blaar en deze wordt direct een stuk kleiner en minder pijnlijk. Doorprikken kun je op diverse manieren doen. De beste manier om dit te doen is met een blarenprikker. Hier lees je waarom en hoe je deze gebruikt.

Wat is een blarenprikker precies?

En blarenprikker is een prikkertje van roestvrij staal met een scherp uiteinde. Hiermee kun je eenvoudig de blaar doorprikken. Blarenprikkers zijn steriel.

Waarom gebruik je deze?

Heb je een blaar? En wil je deze doorprikken? Maak dan altijd gebruik van een blarenprikker. Niet alleen is deze hier speciaal voor gemaakt: hij is ook hygiënisch. Een blarenprikker is steriel. Dit betekent dat wanneer je de blaren doorprikt je geen kans loopt op infecties. Gebruik je andere middelen om een blaar door te prikken dan loop je deze kans wel. Vaak wordt iets als een naald gebruikt. De punt van de naald kan vuil zijn waardoor de blaar kan gaan ontsteken. Wanneer dit gebeurt zal de blaar nog veel pijnlijker worden dan dat hij al was.

Hoe gebruik je een blarenprikker?

Een blarenprikker gebruiken is heel erg eenvoudig. Zorg ervoor dat je de blaar van tevoren even goed ontsmet. Vervolgens prik je deze door met de blarenprikken. Dankzij de scherpe punt zal de blarenprikker de blaar snel en zoveel mogelijk pijnloos doorprikken. Vervolgens duw je vanaf de buitenkant met je vingers het vocht uit de blaar. Dep daarna de huid rondom de blaar even droog en plak er een pleister over de blaar. Het is namelijk mogelijk dat er nog eventjes vocht uit de blaar blijft lopen.

Bestel jouw blarenprikkers in de webshop

Bestel jouw blarenprikkers bij ARBO winkel. Bij ons bestel je 200 stuks tegen een zeer Scherpe prijs. Je haalt er dus goedkoop en eenvoudig heel veel in huis zodat je altijd een blaar effectief en hygiënisch kunt doorprikken.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company