Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Kniebeschermers

Op zoek naar het beste merk kniebescherming in de huidige markt? Bestel Fento voordelig bij ARBO centrum!

Filters

Sinds kort in ons assortiment: de Fento kniebeschermer. Wie op zoek is naar de best mogelijke bescherming van de knieën tijdens het werk, kan eigenlijk niet om Fento kniebeschermers heen. Gebruik je goede kniebescherming, dan heb je minder kans op letsel, blauwe plekken en blessures aan je knieën. Daarnaast kun je met een goede kniebescherming langer op je knieën zitten. Hierdoor hoef je minder te bukken. En dat is weer beter voor de rug.

Een kniebeschermer voorkomt permanente druk op de knieën. En permanente druk op de knieën zorgt voor veel lichamelijke klachten. 85% van de beroepsziekten onder stratenmakers wordt veroorzaakt door continue druk op de knieën.

Fento kniebeschermers zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De speciale ergonomie van de Fento kniebeschermer zorgt ervoor dat de druk niet alleen op de knie komt, maar ook wordt verdeeld over het onderbeen.

De Fento kniebeschermer is ideaal als je werkt als bijvoorbeeld parketlegger, stratenmaker, tegelzetter of bouwvakker. De Fento kniebeschermer wordt aanbevolen door artsen en fysiotherapeuten.

Fento kniebeschermers zijn bij ons verkrijgbaar in drie varianten:

  • Als standaard uitvoering
  • Als extra grote max uitvoering
  • Als board.

Je kunt meer lezen over de verschillende uitvoeringen en de gewenste uitvoering direct bestellen. Mocht je nog meer informatie willen of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing.

De kwaliteit van Fento kniebeschermers

Kniebeschermers zijn in vele beroepen een persoonlijk beschermingsmiddel dat dagelijks wordt gebruikt. Dat feit geeft natuurlijk al aan dat het goed beschermen van de knieën ontzettend belangrijk is. Met Fento kniebeschermers weet je dat je een goede keuze maakt. Niet voor niets wordt dit merk aangeraden door artsen, fysiotherapeuten en de arbodienst. 

De Fento Original

Deze ergonomische en comfortabele kniebeschermer zorgt voor een juiste drukverdeling van het onderbeen. Hiermee voorkom je knie- en rugklachten.

Gebruik je de Fento original wat langer, dan zal deze zich na verloop van tijd gaan aanpassen aan de vorm van je knie. Hierdoor ontstaat nog meer comfort en flexibiliteit.

De Fento original is slijtvast, stabiel en waterafstotend. Door z’n lichte gewicht is er geen sprake van extra belasting. De vervangbare onderdelen, zoals de elastieken, maken deze Fento kniebeschermers  super duurzaam. De Fento original is verkrijgbaar bij ARBO winkel voor € 89,95 excl. BTW.

Fento Max (extra grote uitvoering)

Deze Fento kniebeschermers zijn groter dan de original, maar zeker net zo comfortabel. Door het langere formaat van de Fento Max biedt de Max nog meer bescherming en comfort.

Ook hier ligt de nadruk op een juiste drukverdeling over het onderbeen ter voorkoming van knie- en rugklachten. De Fento max is bij uitstek geschikt voor bouwvakkers en stratenmakers.

De Fento max heeft een zeer fijne pasvorm en zal zich na langer gebruik aanpassen aan de vorm van je eigen knie. Hierdoor ontstaat meer comfort en flexibiliteit.

De Fento Max is slijtvast. Door het brede en platte oppervlak zorgt de kniebeschermer voor extra stabiliteit. Ook hier staat duurzaamheid voorop door de vervangbare onderdelen. Een stuk goedkoper dan wanneer je steeds nieuwe kniebeschermers moet aanschaffen.

De Fento Max weegt 500 gr. en is daarmee nog steeds prettig licht. De Fento Max is geschikt voor het zware werk.

De Fento Max is verkrijgbaar bij Arbowinkel voor € 119,95 excl. BTW.

Fento Board - ergonomische kniemat

Als laatste de Fento Board. Deze Fento kniebeschermers zijn perfect voor extra mobiliteit. De Fento Board hoeft namelijk niet om de knie te worden gebonden.

Door z’n lichte gewicht verplaatst je het board makkelijk van de ene plek naar de andere. Licht, maar niet te licht. De Fento Board is zwaar genoeg om te blijven liggen als je beweegt of buiten bezig bent.

De Fento Board is slijtvast en ventilerend. Verder heeft de Board een antislip bodem en door z’n brede oppervlak zorgen deze Fento kniebeschermers voor extra stabiliteit. Niet iedereen zal al hebben gewerkt met een oplossing als de Fento Board. Misschien vraag jij je af of dit een goede vervanging is voor traditionele kniebeschermers. Maak je geen zorgen: deze Fento kniebeschermers bieden je extra flexibiliteit zonder aan bescherming in te boeten. Zo zijn ze zeer sterk en krijgen ze een type 1 (niveau 3) EN14404 certificering. Ze zijn bestand tegen een penetratie druk tot wel 100 Nm.

Uiteraard voldoet ook de Board aan alle nodige ergonomische eigenschappen. De Fento Board kost € 70,00 excl. BTW.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company