Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Gratis muts bij bestelling vanaf €95,-

Een aardig cadeautje van ons! We beseffen dat de kou bijna voorbij is, maar om de laatste paar koude weken door te komen krijg je nu tijdelijk bij elke bestelling van €95 of meer (ex. BTW) een prachtige, hoogwaardige muts helemaal gratis.

Gemaakt van de beste materialen en ontworpen voor ultiem comfort en warmte, is deze muts de perfecte aanvulling op je garderobe voor de resterende koude dagen. Daarnaast ben je alvast voorbereid op toekomstige koude dagen. Want je weet het maar nooit met het weer in Nederland! ;)

Impressie van deze muts in de video. 

Actievoorwaarden - Gratis muts bij bestellingen van €95 ex. btw of meer

 1. **De actie is geldig voor alle bestellingen geplaatst op Arbowinkel.nl met een totale waarde van €95 of meer, exclusief BTW en verzendkosten.

 2. **Om in aanmerking te komen voor de gratis muts, moet de totale waarde van de bestelling, exclusief verzendkosten, minimaal €95 bedragen.

 3. **De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Arbowinkel behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 4. **De gratis muts wordt automatisch toegevoegd aan in aanmerking komende bestellingen bij het afronden van de aankoop.

 5. **De gratis muts kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde, en kan niet worden geruild of geretourneerd.

 6. **De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen, aanbiedingen of promoties, tenzij anders vermeld.

 7. **Deze actievoorwaarden zijn onderhevig aan eventuele aanvullende voorwaarden die door Arbowinkel kunnen worden vastgesteld.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company