Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

ARBO centrum onder snelst groeiende bedrijven in Nederland

ARBO centrum onder snelst groeiende bedrijven in Nederland

ARBO centrum onder snelst groeiende bedrijven in Nederland. Genomineerd bij de top 10 door de Shopping Awards

Tijdens de uitreiking van de Shopping Awards Ecommerce50 op woensdagavond 16 september in Huis ter Duin, heeft ARBO centrum de 7de plaats behaald. Hiermee is ARBO centrum in deze prestigieuze categorie van de Shopping Awards uitgeroepen tot één van de snelst groeiende e-commerce ondernemingen.

Over de Ecommerce50

De Ecommerce50 is een verkiezing van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland en is onderdeel van de jaarlijkse Shopping Awards. Deze ranglijst wordt bepaald aan de hand van onafhankelijk onderzoek van een vakjury. Meer dan 100 bedrijven hadden zich aangemeld. Tijdens de uitreiking van de award in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zag ARBO centrum de snelle groei van de afgelopen jaren beloond worden met een prachtige 7de plek.

In een eerder stadium werd ARBO centrum al opgenomen in de lijst van tien finalisten en bevond zich hiermee in gezelschap van gerenommeerde organisaties als Decathlon, Kabelshop.nl en Refurbished.nl

Beloond voor gestage groei

De 7de plek op de ranglijst van snelst groeiende e-commerce organisaties vormt een erkenning en beloning voor de gestage groei die ARBO centrum de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Door continue focus op groei en uitbreiding met behoud van kwaliteit en service is ARBO centrum uitgegroeid tot dé plek voor Arbowet-gerelateerde veiligheidsopleidingen en -artikelen. De afgelopen jaren werden nieuwe vestigingen geopend, nieuwe producten en diensten ontwikkeld en groeide het personeelsbestand aanzienlijk.

Als één van de meest recente resultaten van deze groei, lanceerde ARBO centrum een webshop voor de aanschaf van cursusboeken voor Arbo-opleidingen, www.cursusboeken.nl. De webshop is een aanvulling op het andere succesvolle e-commerce platform van ARBO centrum: www.arbowinkel.nl.  ARBO winkel is uitgegroeid tot een leidende webshop op het gebied van veiligheidsartikelen, EHBO & BHV en andere Arbowet-gerelateerde producten.

John van Haren, oprichter en eigenaar van ARBO Centrum is bijzonder trots op deze fraaie prestaties. “Samen met het hele bedrijf dit resultaat behalen is echt fantastisch. Zonder het ARBO centrum team hadden we dit niet kunnen realiseren. Wij zien uit naar volgend jaar en gaan zeker proberen om volgend jaar met die award naar huis te gaan.”

Over ARBO centrum

ARBO centrum is een totaalaanbieder op het gebied van Arbowet-erkende veiligheidsopleidingen en aanverwante producten. ARBO centrum houdt hoofdkantoor in Ede. In het hoofdkantoor zijn tevens de showroom en fysieke winkel gehuisvest. Daarnaast beschikt ARBO centrum over locaties/opleidingscentra in Almere, Best, Drachten, Gorinchem, Hengelo, Houten, Lelystad, Venray, Zoetermeer en Zwolle, alsmede de websites en webshops ARBOcentrum.nl, ARBOwinkel.nl en Cursusboeken.nl

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company