Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een BHV hesje

De voordelen van een BHV hesje

BHV’ers vervullen een ontzettend belangrijke taak. Om hen te helpen hun werkzaamheden nog beter uit te voeren kun je hen voorzien van een BHV hesje. Deze kan op elk moment worden gedragen om extra op te vallen. Of het kan worden aangetrokken op het moment van een calamiteit om duidelijk te maken wie de BHV’ers zijn. Zo zorg je voor een overzichtelijke situatie. Dit zijn de voordelen van een BHV hesje.

BHV’ers zijn duidelijk herkenbaar

Om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren kan het belangrijk zijn dat BHV’ers duidelijk herkenbaar zijn. Zo moeten zij eerste hulp kunnen verlenen, branden kunnen blussen en mensen kunnen evacueren. Dat gaat beter wanneer de omgeving hen direct kan herkennen als BHV’er. Door een BHV hesje te dragen zal de omgeving hen niet in de weg lopen en helpen waar mogelijk. Ook wordt het voor mensen makkelijker om bevelen op te volgen wanneer zij duidelijk zien wie deze geeft.

Ook zichtbaar in slechte omstandigheden

Er zijn situaties denkbaar waarin BHV nodig is in omstandigheden met weinig licht of slechte zichtbaarheid. Denk aan het donkere omgeving. Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen. Of tijdens een brand. Een BHV hesje is gemaakt van fel en fluorescerend materiaal. Onder goede omstandigheden is deze extra goed zichtbaar. Maar juist ook in omstandigheden met verminderde zichtbaarheid. Wanneer er licht op wordt geschenen zal het hesje fel reflecteren. Daarom zorgt het ook voor extra veiligheid van de drager, naast extra zichtbaarheid voor de omgeving.

Ook geschikt om reclame te maken

Een BHV hesje is ook uitstekend geschikt voor het maken van reclame. Als je toch BHV hesjes aanschaft kun je er maar direct het beste van maken, toch? Dit kun je doen door je BHV hesjes te bedrukken. Bijvoorbeeld met de bedrijfsnaam, je logo en/of contactinformatie. Zo zijn BHV’ers niet alleen extra zichtbaar, maar zorgen zij direct ook voor extra zichtbaarheid en bekendheid van het bedrijf. Dit is met name handig wanneer BHV’ers worden ingezet op openbare plekken.

Bestel jouw BHV hesjes bij ARBO winkel

Ben jij op zoek naar goede BHV hesjes? Bestel deze dan in onze webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company