Terug

ONTVANG EEN GRATIS MUTS BIJ EEN BESTELLING VANAF 95,-

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Hoofdbescherming

Hoe belangrijk hoofdbescherming is in veel beroepen en sectoren, hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen. Als er ook maar een kleine kans is op schade aan het hoofd, is het cruciaal om hoofdbescherming te dragen.

Filters

Het is niet voor niets dat het dragen van hoofdbescherming door veel werkgevers en op veel plekken verplicht wordt gesteld. Een ongeval aan het hoofd leidt al zeer snel tot ernstig of zelfs levensbedreigend letsel. In de webshop van ARBO winkel kun je terecht voor alle soorten hoofdbescherming.

Hoofdbescherming voor iedereen

Het doel met ons brede assortiment is om hoofdbescherming voor iedereen te bieden. Want hoofdbescherming komt in diverse gradaties. Natuurlijk kennen we allemaal de voorbeelden van bouwhelmen die worden gedragen door medewerkers en bezoekers van bouwterreinen en dergelijke. Er zijn echter ook andere soorten hoofdbescherming.

Een beroep waar je wellicht niet direct aan hoofdbescherming denkt als leek, is beveiliger. Maar is het je wel eens opgevallen dat veel beveiligers, met name portiers (“uitsmijters”) petten dragen? Dat is echt niet alleen voor een stoere look. Meestal zijn dit namelijk geen reguliere petten maar veiligheidspetten. Deze petten ogen weliswaar normaal, maar zijn verstevigd om bescherming te kunnen bieden bij een klap of impact op het hoofd.

Om iedereen goede bescherming te kunnen geven, is het belangrijk dat alle helmen en petten leverbaar zijn in verschillende maten, of dat zij riant verstelbaar zijn. In ons aanbod vind je altijd hoofdbescherming die past.

Geavanceerde hoofdbescherming

In onze webshop vind je ook geavanceerde hoofdbescherming. Deze term kan op diverse manieren ingevuld worden. Zo is er hoofdbescherming die uit meerdere lagen is opgebouwd met een verende binnenkant voor extra draagcomfort en maximale bescherming bij een impact. Ook zijn er slimme helmen te koop die je met een draai aan de knop af kunt stellen, of kun je kiezen voor een transparante bouwhelm. Dan denk je misschien: waarom is een transparante bouwhelm nodig? Welnu: hoofdbescherming biedt weliswaar optimale bescherming, maar het beperkt je zicht wel. Voor sommige dragers is het belangrijk om goed naar boven te kunnen kijken. Dat kan met een doorzichtige helm.

Bij ARBO winkel vind je hoofdbescherming in vrijwel alle veiligheidsklassen en van verschillende materialen. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust. Het is zeer belangrijk om de juiste hoofdbescherming te kiezen. Onze medewerkers kunnen je hier alles over vertellen.

Mogelijkheden tot personaliseren

Hoofdbescherming is vaak verplicht en dient natuurlijk primair om te beschermen. Het is echter ook een mooie gelegenheid om extra op te vallen en extra herkenbaar te zijn. Bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam of logo op de helm of pet. Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »