Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidshelm geel

Een gele helm is voor alle arbeiders en uitvoerende medewerkers. Ook kunnen de arbeiders die grond verzetten een gele helm dragen. Heb jij veiligheidshelmen nodig? Koop dan de gewenste kleur veiligheidshelm(en) in de webshop.

Filters

Ontdek onze hoogwaardige gele veiligheidshelmen bij ARBO centrum

Bij ARBO centrum begrijpen we de noodzaak van opvallende en effectieve veiligheidsuitrusting op de werkplek, en onze gele veiligheidshelmen zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Of je nu werkt in de bouw, op een industrieterrein, of elders waar zichtbaarheid cruciaal is, onze gele veiligheidshelmen bieden niet alleen bescherming tegen vallende voorwerpen en stoten, maar trekken ook de aandacht vanwege hun felle kleur. Ontdek ons uitgebreide assortiment gele veiligheidshelmen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en ARBO-eisen.

Gele veiligheidshelmen: Zichtbaarheid en bescherming gecombineerd

Onze gele veiligheidshelmen zijn gemaakt van duurzame materialen die bescherming bieden tegen vallende voorwerpen en impact. Maar het zijn niet alleen de beschermende eigenschappen die tellen; de felle gele kleur zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent op de werkplek, zelfs in omgevingen met weinig licht of slechte zichtbaarheid.

Comfortabel en veilig ontwerp

Naast bescherming bieden onze gele veiligheidshelmen ook comfort tijdens het dragen. Ventilatieopeningen zorgen voor een goede luchtstroom om oververhitting te voorkomen, terwijl zachte binnenvoeringen en verstelbare banden zorgen voor een ergonomische pasvorm, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Waarom kiezen voor gele veiligheidshelmen van ARBO centrum?

Bij ARBO centrum streven we ernaar om hoogwaardige PBM-producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Met ons uitgebreide assortiment gele veiligheidshelmen en andere veiligheidsuitrustingen, kun je erop vertrouwen dat je de juiste keuze maakt voor de veiligheid van jezelf en je team. Bovendien bieden we deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de beste oplossingen vindt voor jouw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op

Kies voor zichtbaarheid en veiligheid met de gele veiligheidshelmen van ARBO centrum. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons assortiment gele veiligheidshelmen en andere PBM-producten. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor een veilige werkomgeving.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company