Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De veiligheidspakketten van ARBO centrum

Met de veiligheidspakketten van ARBO centrum weet je zeker dat je goed voorbereid bent op verschillende situaties. Hier vind je onze verschillende pakketten.

Filters

Veiligheid hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog: het is belangrijk dat veiligheid eenvoudig is. Want hoe makkelijker het is om veiligheid te waarborgen, des te sneller je dit zult doen. Toch? Daarom biedt ARBO centrum enkele veiligheidspakketten. De veiligheidspakketten van ARBO centrum zijn ontwikkeld om eenvoudig te zorgen voor goede veiligheid in bepaalde situaties. De drie veiligheidspakketten zijn: een auto reispakket, voertuigkit en bezoekerskit. Dit zijn drie kant en klare pakketten voor belangrijke situaties.

De veiligheidspakketten van ARBO centrum zijn geschikt voor privégebruik en voor professioneel gebruik. Bedrijven die voor medewerkers, gasten of bezoekers veiligheid willen garanderen, kunnen meerdere pakketten bestellen. Zo heb je altijd een goed veiligheidspakket op voorraad. Bovendien gelden bij grotere aantallen aantrekkelijke kortingen.

Het auto reispakket

Je wil veilig op reis. Toch? Heb je wel eens nagedacht over wat je allemaal meeneemt in de auto? Dan hebben we het niet over bagage, maar over belangrijke spullen voor je veiligheid. Misschien heeft jouw auto al bepaalde belangrijke spullen aan boord. Veel auto’s hebben bijvoorbeeld een lifehammer of een gevarendriehoek. Koop je een tweedehands auto, dan moet je maar afwachten of dat zo is. Kortom: zorg zelf gewoon voor goede veiligheid. Hoe? Met een auto reispakket. Hiermee heb je elke rit de zekerheid van goede veiligheid bij een ongeluk of noodgeval.

Het auto reispakket is een veiligheidspakket van ARBO centrum waarmee je gegarandeerd veilig onderweg bent. Een auto reispakket is niet alleen handig bij een ongeluk. Ook bij een ander ongeval zoals een verwonding bewijst dit pakket zijn nut. Net als bij autopech. Voor medewerkers die met een bedrijfsauto onderweg zijn, is dit pakket een must. Het ARBO centrum auto reispakket bestaat uit een veiligheidshesje, werkhandschoenen, een verbanddoos, opvouwbare gevarendriehoek en een brandblusser.

Wanneer er sprake is van een gevaarlijke situatie op de weg, trek je een veiligheidshesje aan. Dit felle, geel gekleurde hesje valt op. Zo weet je zeker dat andere weggebruikers je zien en voorkom je ongelukken.

Pech onderweg kan helaas iedereen overkomen. Gebeurt het jou? Zorg er dan voor dat je veilig werkt. Trek je werkhandschoenen aan. Zo kun je veilig aan je auto werken en bescherm je jouw handen.

De verbanddoos spreekt voor zich. Alhoewel: in ons auto reispakket zit een speciale verbanddoos. De inhoud hiervan is samengesteld voor in de auto. Je vindt hierin dus de belangrijkste spullen die je nodig hebt na een ongeval of verwonding.

Dankzij een kleine maar krachtige sprayblusser kun je beginnende branden in je auto snel blussen en schade voorkomen. Let wel op dat je de brandblusser goed vast zet. Je wilt niet dat deze de auto door vliegt bij een aanrijding.

De voertuigkit

De voertuigkit van ARBO centrum is een handige kit die je kunt gebruiken bij pech onderweg. Het woord “pech” zegt natuurlijk alles: het kan iedereen overkomen. Je weet nooit waar en wanneer. Daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn.

Wat is nu belangrijk bij pech? Dat het probleem verholpen wordt, natuurlijk. Maar als eerste gaat het om veiligheid. Kom je bijvoorbeeld ergens met je auto stil te staan, dan wil je ervoor zorgen dat je veilig staat. Dat doe je door op te vallen. Daar zorgt de voertuigkit voor.

Op het gebied van zichtbaarheid beschikt de voertuigkit over een “HiVis” vest: een felgekleurd vest dat licht reflecteert in het donker. Door dit vest te dragen, ben je zelf goed zichtbaar. Ook een gevarendriehoek is aanwezig. Deze zet je op ruime afstand van de auto om aankomend verkeer te waarschuwen. Daarnaast bevat de voertuigkit een muts met licht. Hiermee ben je nog beter zichtbaar, maar heb je zelf ook meer zicht. Krijg je pech of een ander probleem in het donker, dan kun je op je voertuigkit vertrouwen.

Wat er verder in zit? Handschoenen en een EHBO kit. Misschien moet je reparaties of werkzaamheden aan je voertuig uitvoeren. Draag handschoenen. Dit vergroot de veiligheid en verkleint de kans op letsel.

Is er toch sprake van letsel? Bijvoorbeeld omdat er een ongeval plaats heeft gevonden, dan weet je dat de EHBO kit de noodzakelijke eerste hulp biedt.

De bezoekerskit

Werk je op een risicovolle locatie waar bezoekers komen? Of ben je zelf misschien bezoeker van zo’n locatie? De bezoekerskit biedt uitkomst. Dit veiligheidspakket van ARBO centrum bevat essentiële PBM (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) om te zorgen voor goede veiligheid van bezoekers.

Het pakket bestaat uit een helm, gehoorbescherming, veiligheidsbril en een extra goed zichtbare veiligheidshes. Dit zijn misschien wel de vier belangrijkste veiligheidsmiddelen op elke risicovolle plek. Met dit pakket ben je beschermd tegen vallende objecten, lawaai, stoffen die schadelijk zijn voor de ogen en slechte zichtbaarheid.

Bestel de veiligheidspakketten van ARBO centrum in de ARBO winkel webshop

Haal de veiligheidspakketten van ARBO centrum snel en eenvoudig in huis in de ARBO winkel webshop. Deze pakketten bieden je veiligheid en ook gemoedsrust. Wat je ook doet, het voelt beter met de zekerheid van goede veiligheid en bescherming.

Om de kosten hoef je het zeker niet te laten. Het auto reispakket kost 35,95 euro, de voertuigkit 36,18 euro en de bezoekerskit slechts 14,16 euro. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company