Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Alle soorten brandblussers bij Arbowinkel.nl!

Alle soorten brandblussers bij Arbowinkel.nl!

Als het gaat om brandbeveiliging, is het hebben van een brandblusser in jouw gebouw een must-have. Maar wist je dat er verschillende soorten brandblussers zijn die zijn ontworpen voor verschillende soorten branden? In deze blog zullen we de verschillende soorten brandblussers uit ons assortiment bespreken en uitleggen wanneer je welke nodig hebt.

Schuimblussers

Schuimblussers zijn geschikt voor het blussen van branden veroorzaakt door brandbare vloeistoffen zoals olie en benzine, en branden veroorzaakt door vaste stoffen zoals papier en hout. Ze zijn niet geschikt voor het blussen van elektrische branden.

Poederblussers

Poederblussers zijn geschikt voor het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen zoals papier en hout, brandbare vloeistoffen en elektrische branden. Ze zijn niet geschikt voor gebruik in kleine ruimtes vanwege het stof dat ze creëren.

CO2 blussers

CO2 blussers zijn geschikt voor het blussen van elektrische branden en branden veroorzaakt door brandbare vloeistoffen. Ze zijn niet geschikt voor het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen.

Vetblussers

Vetblussers zijn speciaal ontworpen voor het blussen van branden veroorzaakt door brandbare vloeistoffen zoals vet en olie die vaak voorkomen in de keuken. Ze zijn niet geschikt voor het blussen van andere soorten branden.

Het is belangrijk om de juiste brandblusser te kiezen op basis van het type brand dat mogelijk bij jou zou kunnen ontstaan. Zorg ervoor dat je jouw personeel traint om de verschillende soorten brandblussers te herkennen en hoe ze moeten worden gebruikt. Vergeet niet om regelmatig de houdbaarheidsdatum en het onderhoud van brandblussers te controleren om er zeker van te zijn dat ze goed werken wanneer je deze écht nodig hebt.

Wil jij 1 van onze soorten brandblussers aanschaffen? Bekijk dan ons assortiment! 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company