Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een contactloze koortsthermometer

De voordelen van een contactloze koortsthermometer

Voor het opnemen van de lichaamstemperatuur heb je diverse soorten thermometers. De modernste variant is een contactloze koortsthermometer. Zoals de naam al zegt maak je hiermee geen lichaamscontact. Wat zijn de voordelen van een contactloze thermometer?

Hygiënisch de lichaamstemperatuur meten

Een contactloze koortsthermometer is een hygiënische manier om de lichaamstemperatuur mee te meten. Omdat je geen lichaamscontact maakt is er geen kans op het overdragen van besmettingen. Je hoeft een contactloze koortsthermometer dan ook niet te reinigen. Deze kan veilig door meerdere personen achter elkaar worden gebruikt.

Een snel resultaat

Een contactloze koortsthermometer biedt je snel resultaat. Hij meet de lichaamstemperatuur met een infrarood sensor. De beste plek om de temperatuur te meten blijft in het oor. Een goede contactloze koortsthermometer kan dit doen vanaf een afstand tot wel drie centimeter. Je hoeft dus niet diep het oor in, zoals met een traditionele thermometer.

De gemeten temperatuur wordt vrijwel direct op het display weergegeven. Je hoeft niet te wachten op een resultaat. Ook kun je indien gewenst snel de temperatuur op meerdere plekken controleren. Wanneer je dus van meerdere personen snel de temperatuur op wilt nemen is een contactloze koortsthermometer absoluut de beste manier om dit te doen.

Gevoelloos en dus ook perfect voor kinderen

Een groot voordeel van het niet maken van lichaamscontact is dat je er ook niets van voelt. Dit maakt de contactloos koortsthermometer ideaal voor kinderen. Kinderen vinden het opnemen van de lichaamstemperatuur vaak vervelend of zijn hier zelfs een beetje bang voor. Met een contactloze koortsthermometer hoeven zij geen angst te hebben. Ze voelen niets en het is direct voorbij.

Schaf er eentje aan in onze webshop

Ben jij op zoek naar een goede contactloze koortsthermometer? Bestel deze dan direct in onze webshop en je hebt hem snel in huis. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company