Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een corona zelftest

De voordelen van een corona zelftest

Testen op corona besmetting is belangrijk om het virus onder controle te krijgen. Testen kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld na een corona teststraat. Maar je kunt het ook gewoon thuis doen met een corona zelftest. Dit zijn de voordelen van een corona zelftest.

Een betrouwbaar resultaat

Een corona zelftest biedt een betrouwbaar resultaat. De test zijn vergelijkbaar met de tests die worden gedaan in de teststraat. Het is belangrijk dat je de test goed uitvoert maar er worden duidelijke instructies gegeven. Wil je echt zeker zijn van de uitslag, dan kun je altijd nog een tweede test doen. Bevestigt deze de uitkomst van de eerste test dan heb je zo goed als absolute zekerheid.

Snel uit te voeren

Een Corona zelftest is snel uit te voeren. Deze neemt niet veel tijd in beslag en dat is handig. Je kunt hem dus overal en altijd doen. Testen zelf duurt hooguit een paar minuutjes. Bij vrijwel alle tests heb je al binnen een half uur de uitslag.

Niet duur

Een belangrijk voordeel van een corona zelftest is dat deze niet duur is. Veel mensen moeten regelmatig testen. Wanneer je hiervoor elke keer naar teststraat zou moeten, wordt dat behoorlijk duur. Met een Corona zelftest houd je de kosten onder controle. Ook wanneer je regelmatig moet testen. 

Je hoeft er de deur niet voor uit (en vormt zo een kleiner risico)

Wanneer je een corona zelftest doet betekent dit dat je de deur niet uit hoeft. Dat is een groot voordeel. Want totdat je de uitslag hebt weet je niet of je besmet bent of niet. Wanneer je de deur uit zou moeten gaan voor een test die positief blijkt te zijn, betekent dat toch weer dat er een extra mogelijkheid is geweest dat je mensen hebt besmet. Met een zelftest is dat niet zo.

Schaf jouw tests aan in de webshop

Kortom: redenen genoeg om een corona zelftest aan te schaffen. In de webshop kun je corona zelftests aanschaffen per stuk of per 5 stuks.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company