Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Keuringsstickers met eigen logo vind je bij ARBO winkel

Keuringsstickers met eigen logo vind je bij ARBO winkel

Wordt er in jouw organisatie gewerkt met elektrische apparatuur die gekeurd dient te worden? Dan ben je volgens de NEN3140 verplicht om middels keuringsstickers aan te geven dat de apparatuur aan de keuringseisen voldoet.

Dat wil zeggen dat deze is goedgekeurd en dat de geldigheidsduur van de keuring nog niet is verstreken. Keuringsstickers maken dit duidelijk. Je komt ze in alle bedrijven tegen en ze worden ook aangebracht op apparatuur die op andere locaties wordt gebruikt. Dat zet je misschien aan het denken: zijn keuringsstickers met eigen logo dan niet extra interessant?

Keuringsstickers met eigen logo? Fraaie promotie

Keuringsstickers dien je hoe dan ook aan te brengen. Waarom zou je dan niet kiezen voor keuringsstickers met eigen logo? Dit is een uitstekende manier om extra naamsbekendheid te genereren. Het is een fraaie vorm van promotie waarvoor je eigenlijk amper extra geld hoeft uit te geven. Zoals wij al schreven: die stickers moeten er toch komen. Tegen een zeer schappelijke meerprijs laat je deze stickers door ARBO winkel voorzien van je eigen logo. Zo maak je van een nood een deugd.

Zeker wanneer de stickers worden aangebracht op apparatuur die de eigen locatie verlaat, betekent dit dat zeer veel mensen jouw logo onder ogen kunnen krijgen.

Eenvoudig bestellen

Keuringsstickers met eigen logo kun je bij ARBO winkel eenvoudig bestellen. Je hoeft slechts het logo aan te leveren en met ons te overleggen hoe dit terug moet komen op de sticker. Vervolgens vervaardigen wij jouw persoonlijke keuringsstickers met logo, uiteraard in hoge kwaliteit en in kleur. De stickers voldoen aan de eisen van de NEN3140. Wij zorgen ervoor dat de verplichte elementen duidelijk zichtbaar zijn en dat de randen vrij blijven. Zo blijven jouw stickers ondanks toevoeging van het eigen logo in overeenstemming met de NEN3140. Wij kunnen al vierkante stickers in een oplage van 600 stuks leveren vanaf slechts 78,80 euro en ronde stickers vanaf 98,50 euro.

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company