Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidshelm groen

Onze groene veiligheidshelmen zijn vervaardigd uit duurzame materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Je bestelt veiligheidshelmen groen bij ARBO centrum.

Filters

Ontdek onze groene veiligheidshelmen bij ARBO centrum

Bij ARBO centrum bieden we niet alleen optimale bescherming op de werkplek, maar we zorgen ook voor de juiste kleuren. Onze groene veiligheidshelmen bieden de hoogste mate van bescherming tegen vallende voorwerpen en stoten.

Groene veiligheidshelmen: Bescherming met stijl

Onze groene veiligheidshelmen voegen een levendige uitstraling toe aan je veiligheidsuitrusting. Deze opvallende kleur maakt het gemakkelijk om jezelf te identificeren op de werkplek, terwijl je tegelijkertijd beschermd blijft tegen mogelijke gevaren.

Verhoogde Zichtbaarheid voor extra veiligheid

De groene kleur van onze veiligheidshelmen zorgt voor een hoge mate van zichtbaarheid. Dit vermindert het risico op ongelukken en vergroot de veiligheid van jou en je collega's tijdens het werk.

Waarom kiezen voor groene veiligheidshelmen van ARBO centrum?

Bij ARBO centrum streven we ernaar om de veiligheid van onze klanten te waarborgen met hoogwaardige veiligheidsuitrusting. Onze groene veiligheidshelmen bieden niet alleen optimale bescherming, maar zorgen ook voor verhoogde zichtbaarheid op de werkplek. Kies voor veiligheid, kies voor groene veiligheidshelmen van ARBO centrum.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company